dinsdag 6 december 2016

Adapter 7 naar 13 polig

De Benton adapter zorgt ervoor dat je een 7-polige stekker naar een 13-polige Jägerdoos kunt omvormen. Coolblue: alles voor een glimlach. Aan de andere zijde een 13-polige stekker.

Aanhangwagen adapter,Extra: Verende klep. Universele verloop-stekkers voor aanhanger, caravan, trailer of fietsendrager. Met deze verloopstekker maak je.


Verloop stekker 7-polig auto naar 13-polige aanhangwagen, caravan of trailer.

Bezorgkosten voor dit artikel: € 6. Kabelset adapter polig din naar polig west. Op een 13-polige WEST Multicon stekkerdoos passen de 7-polige standaard stekker en de. Met behulp van deze Verloopstekker van Thule kan je een 13-polig stopcontact van een auto omzetten naar een 7-polig stopcontact, zodat diverse. Aansluitschema polig stekker stekkerdoos - Groot Storing in de.


De schema`s tonen een aansluitschema 7-polig en 13-polig. Deze verloopstekker of adapter zet het 13-polige elektrische stopcontact om naar een 7-polige stekker.


Snelle levering en goede service bij de specialist. Dit is een 13-polige adapterkabel die geschikt is voor voertuigen die zijn uitgerust met een 13-polige.

Adapterkabel 13-polig naar 7-polig. De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de andere. Dit is op te lossen door speciale led verlichting adapter of door zelf een extra. Trekhaakkabelbundels maken gebruik van zeer geavanceerde technologie waarvan de taak niet.


Hoi allemaal, Ik heb een trekhaak onder de Czitten die wegklapt met een 13-polige stekkerdoos. Nu heb ik er al diverse keren een. Ik had op de Octavia geen keuze, was gewoon 13polig en adapter was.


Welke kabelset je moet hebben, hangt af van de benodigde functies voor. Bij de 13-polige Multicon aansluiting past de 7-polige stekker zonder.


Ontworpen voor: het omvormen van je 7-polige stekker (mannelijk) voor trekhaak tot een 13-polige stekker (vrouwelijk). De perfecte oplossing wanneer je. Verloopstekker te gebruiken wanneer uw voertuig een 7-polige stekkerdoos heeft terwijl uw aanhanger of caravan 13-polig benodigd. De 13-polige stekker heeft de vertrouwde 7-polige aansluiting inmiddels naar.


Hier heb je wel een adapter(kabel) voor nodig om een 7-polige stekker aan te. Nieuwe polige stekker aan de vouwwagen en niet alle polen gebruiken. Pasklare adapter voor eenvoudig omschakelen van 13-polig DIN autozijde naar 7-polig DIN aanhangerzijde.


Handig als je aanhangers of caravans met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.