maandag 26 december 2016

13 Aderige kabel caravan

Alles voor aanhangwagen,caravan,camper,kamperen en vrije tijd. Alle soorten verlichting kabels voor uw aanhanger en caravan.


Caravanhouders kiezen vaak voor een polige stekkerdoos op hun auto, om de polige stekker.

Spiraalkabel 5M aderig met 2x stekker 13-polig PVC. Ben ik nu verplicht om de kabel in zijn geheel te vervangen? Het is een aderige kabel waarvan er drie draden zijn doorgesleten.


Volgens mij kun je het beste wel een aderige kabel aanleggen met -polige stekker, deze kabels zijn bij elke caravanwinkel of.

Kabel caravan geschikt voor 13. Handige verlichting set voor uw aanhanger, caravan etc waarvan de. Bestel 13-aderige stroom kabel voor uw aanhanger, via TB Onderdelen, uw. Maak bijvoorbeeld uw keuze uit verscheidene verlichtingskabels.


De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de. Deze kabel wordt veel gebruikt bij een caravan, deze hebben constant stroom, laadstroom etc. Bij de 13-polige Multicon aansluiting past de 7-polige stekker zonder.


ADERIGE KABEL, 10mtr, € 995.

Met gebruikmaking van onze aderige aanhangerkabel heb je vanzelf de juiste. Overigens zal een accu in de caravan nauwelijks bijladen tijdens het rijden.


Maar de aansluiting is een polige Jager stekker doos. Alleen door een betrouwbare aardverbinding (aderige kabel!) wordt de lekstroom via de. Indien dit door Kip nodig wordt geacht, zal de betrokken caravan in overleg met.


Zorg ervoor, dat een 13-polig stopcontact type Multicon. Meegeleverde 9~aderige kabel vananc stekkerdoos via een kleine. Carpoint, nu slechts €1850! Snelste levering in gehele BeNeLux.


Of de caravan nu op de camping staat of thuis voor de deur: overal moeten. Vanaf de stekkerdoos aan de auto verdeelt de 13-aderige kabel zich in twee. Onderdelen voor jouw aanhanger of caravan, zoals trekhaakdoppen, neuswielen en andere. De Multicon en Multicon We-ST stekker hebben polen waardoor de bij.


Als die er niet is, of er is geen 7-aderige kabel aangeleg dan moet direct. Blijft door de spiraal vorm keurig op lengte. Adapter 13-polig Jeager 7-polig. Stekkerdoos Multicon west 7-plg.


En je hebt nu volgens mij alleen nog Kip als caravan bouwer die vast blijft houden aan. Een polige stekker kan altijd op een 7-aderige kabel geplaatst worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.