dinsdag 1 november 2016

Lawineschep

Direct uit voorraad leverbaar. Een lawineschep is onmisbaar voor wie off-piste wil gaan snowboarden. Ook al heb je goede zoekhulpmiddelen als een pieper en een sonde, zonder schep is.

Schep voor toerskiën BNY groen. Ontworpen voor: het uitgraven van slachtoffers van een lawine. Safe Powder Ride is de specialist op het gebied van lawine safety. Zowel in de verkoop als verhuur.

Bestel daarom vandaag nog jouw lawine schep en sonde. Voor een kicker wil je iets groters dan de gemiddelde lawine schep en als het kan ook met zo lang mogelijke steel is de snowvel niks voor je? Een goede lawineschep heb je al voor ongeveer € 5. Bij een toerskiweek op beginnersniveau, krijg je een schep te leen van de gids als je ook een pieps.


Lawineschep geschikt voor meer? Iedereen die offpiste gaat moet een lawinepieper, een sonde en een schep bij zich hebben. De schep maakt dan ook niet.


De Klawineschep, de Kresque shovel plus is een van de beste sneeuwscheppen in de markt. Te koop: lawineschup + sonde, merk Vaudésplinternieuw!

Ik ben opzoek naar een compacte lawineschep en sonde. Mocht iemand nog wat hebben liggen dan neem ik ze graag over voor een mooi. Tot slot is ook een lawineschep van levensbelang.


De lawineschep wordt steeds vaker een vast onderdeel van de standaard ski uitrusting. Snowvel heeft een compacte instelbare lawineschep ontwikkeld.


De nieuwe lawineschep + ijsbijl van Kbrengt beide items samen in één multifunctioneel product. Bij de Rescue Shovel Plus Ice Axe kun je de handgreep voor.


De Pieps Pro Shovel met uitschuifbaar handvat en extra groot blad is een sneeuwschep die zowel professionals als recreatieve gebruikers tevreden zal stellen. Never go out backcountry skiing without this shovel. De grote schep in combinatie met de telescoopsteel met T-greep, zorgt voor snel.


Om het makkelijk te maken combineert Keen lawineschep met een ijsbijl, minder slepen dus! Dat lawines levensgevaarlijk zijn mag. See what people are saying and join the conversation.


Gratis verzenden vanaf euro. Deze schep is voorzien van een speciale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.