dinsdag 22 november 2016

Discone antenne

MHz-6GHz, Commercial Grade discone antenna. Antenne Homebase discone antenne. De diamond d1is een discone basis scanner antenne.

Welke discone heb je gekregen en wat voor connector zit er aan ? Welke coax wil je gebruiken en waar wil je de antenne plaatsen ? De meter hoge passieve antenne is. Ik heb calculators voor de berekening.

Ervaringen met een (discone) antenne op zolder. Heef iemand tips,om een alu discone ZO aan te passen, dat hij. Egbert (Ep) Kattenberg – PA3EIO. Knutselen met De Radiowinkel.


Voor de ontvangst van de wat verder gelegen DAB radiozenders. Ik ben op zoek naar het rekenschema voor de antennestaven voor een zelfbouw discone antenne. ALBRECHT Allband √ Meestal uit voorraad leverbaar.


U krijgt: de SDRPlay RSPontvanger, de Diamond D130NJ antenne en vijf meter coax met. Deze antenne is gemaakt van aluminium en zorgt voor een sterk verbeterde ontvangst ten opzichte van andere.

Vind de beste selectie discone antenne fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit discone antenne voor de dutch luidspreker markt bij. Discone: 17-radials scannerantenne. Mast diameter accepted:25mm to 50mm. Wij zelf gebruiken voor ontvangst van o. Voor mijn Dongle-lezing een discone-antenne in elkaar gezet.


Frequentiebereik ca - 7MHz. Nu nog een paal om hem op te zetten. Als Proof Of Concept (Prototyp) wollte ich bei. En daar een discone antenne op de kop getikt voor me SDR.


Om dit te bereiken was het nodig om zelf een antenne in elkaar te. Ik ontvang wel signaal, maar niet beter als met de discone antenne.


LOFAR - Een systeem om ruimte ruis te meten, vele gekoppelde antennes. RHOMBIC - Een richting gevoelige antenne, meestal een vaste opstelling. New equip came in for my home comm setup, quick video on assembly of the Diamond D130NJ discone. PE1DH Yaesu MA5B Cruscraft ISS Zendamateur Yaesu antenne radio.


Commandez Diamond d-1discone antenne bande.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.