woensdag 23 november 2016

C13 stekkerdoos

Voor 22:bestel morgen in huis! Stekkerdoos 10x C+1x C1U Aluminium + overspanningsbeveiliging.


Bedankt voor het antwoor ik doel echt op een normale stekkerdoos, maar dan met een male Caansluiting voor het blok zelf.

Zorg voor voldoende stroomaansluitingen met de stekkerdozen van Conrad. Voorzie uw apparaten van energie met de Procab PSC11. U sluit de stekkerdoos aan via de schuko male-aansluiting.


Professionele inch stekkerdozen voor montage in een patchkast.

Deze 8-voudige Cstekkerdoos is voorzien van inch montage profielen en daardoor. A zekering, voor 19" serverkasten, IEC-Cfemale, meter kabel, grijs.


Vind verlengsnoeren van verschillende types en lengtes en stekkerdozen met meerdere stopcontacten zijn bij Praxis. Stroomkabel met Cplug - zwart - meter. Product was successfully added to your shopping cart. In een serverkast worden vaak accessoires geplaatst met een.


IEC Cstekkerdoos met schakelaar en overspanningsbeveiliging. Bekijk originele titel in het Engels.

Bij Techtube Pro vind je alles op het gebied van stekkers, stekkerdozen, internetkabels en verlengkabels. De kabels van dit merk ondergaan een strenge. OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Pro range stekkerdozen.


PC, maar ook professionele inch behuizingen en accessoires. PDU Cstekker naar 12x Cstekkerdoos. De verlengkabel heeft een Cmale stekker. Op zoek naar een voordelige stekkerdoos? IEC3Cnaar 2x IEC3C13. C1 overbelastingsbeveiliging. TUV gecertificeerde stekkerdoos voor gebruik met medische apparaten. De Baaske MEDZPA stekkerdoos is perfect toepasbaar waar meerdere medische apparaten moeten worden aangesloten aan een. BRENNENSTUHL stekker omlijsting ECO-Line stekkerdoos 6lade 5m.


Netsnoer met contra stekker (C13), Haaks, Wit, 2. Heeft iemand een idee waar we stekkerdozen kunnen vinden die zowiezo die. De goedkoopste Cstroomkabels van Nederland. Direct leverbaar en ideaal voor het aansluiten van uw PC beeldscherm.


Operating conditions: 0°C~40°C, at humidity 20~90%RH non. Gemakkelijk bezorgd of snel af te halen in een van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.