donderdag 24 november 2016

12 Volt verdeelblok

Het enige onderdeel dat ik nog niet kan vinden naar mijn wens is een verdeel blok tbv de volt. Ongeveer groepen, elk af te zekeren en. Auto 12V splitters en stekkers online bij Conrad.

Voor 17:besteld morgen in huis! Product class: Connectors and fuse-holder, € 150. VERDEELBLOK Type: 1x20mmin - 4x8mmuit. Ventilator met verwarming 12V.

Dit 12V verdeelblok is geschikt voor het eenvoudig aansluiten van meerdere laagvolt LED of halogeen lichtbronnen (12V) op één transformator. V spotjes aan de trafo koppelen.


Dit met een mooi verdeelblokje. ECHTER mijn verdeelblokje heeft niet zulk mooie. Of kan ik beter op safe spelen en een 12V - 230V omvormer kopen. Crusader 2x USB lader met volt contactdoos.


Het stroomcircuit van een caravan bestaat meestal uit een 2volt en een volt gedeelte. Bijna alle onderdelen in een camper.


Vind de fabrikant 12v Verdeelblok van hoge kwaliteit 12v Verdeelblok, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.

Voor bovenstaande en ook voor velddagen of voor Dares inzet heb ik een volt verdeel blok gemaakt uit onderdelen die ik nog in de zogenaamde “junkbox”. ROBUS R4CONLEDL Verdeelblok 1. Diodeverdelers Deze diodeverdeler zorgt voor een perfecte s. Beschrijving Losse kabels en koppelingen t. Volt RGB-Led-Line verlichting. RGB-led strips (m¹) worden.


Halogeen verdeelblok met 6x 12V uitgangen waar maximaal 1Watt per uitgang mag worden aangesloten met een maximum van 2Watt totaal per. Dit artikel is Mikka 12volt distributiekabel. De totale lengte is van de kabel is 24m. Verdeel kasten 3volt in diverse uitvoeringen.


Eurolite SBM - stroomverdeler. Zekeringhouder ANL met voltmeter. Dubbele mini ANL zekeringhouder met volt meter. ACV verdeelblok met de mogelijkheid tot het aansluiten van 2x 50mm² bekabeling en.


Gemakkelijk aan te sluiten op een steekbaar verdeelblokje. Gratis Retourneren binnen 90. Dit verdeelblok is een stijlvolle oplossing om uw stekkers binnen handbereik aan te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.