vrijdag 21 oktober 2016

Overspanningsbeveiliging 12 volt

Hallo, ik ben opzoek naar een schakelingetje dat de elektronica van een wagen beveiligd tegen overspanning van de alternator. Ben je op zoek naar een overspanningsbeveiliging?


Overspanningsbeveiliging - nu in de Conrad.

Voor de Carpoint overspanningsbeveiliging en uitstekend advies en service moet je naar Halfords toe! De Volt stabilisator is de ideale oplossing wanneer je electronica achter een accu wil gebruiken. Bijvoorbeeld in een caravan, auto, boot.


Onderdrukt permanent alle spanningspieken in het boordnet en beschermt tegen beschadiging van de gevoelige boordelektronica door starthulp of opladen.

Voorkomt gevaarlijke overbespanning op de accu bij o. De schakelaar hoort namelijk maar 12V te schakelen (een relais). Maar voor de veiligheid wil ik voorkomen dat er een hogere spanning op die. V verminderen naar 0~5V stuurspaning. Meer resultaten van gathering.


Lassen en starthulp: piekspanningen funest voor auto-elektronica. Deze piekspanning kan waarden van Volt en meer bereiken.


De volt piekspanning beveiliging van GYS, zorgt ervoor dat de electronica van het voertuig nooit overbelast wordt. Het absorbeert de overspanning.

Mistlicht led eco volt - blister. Vergelijk alle elektronica: o. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor "overspanningsbeveiliging v-dc". Als uw of volt apparatuur teveel stroom (vermogen) uit uw accu haalt, dan bestaat het gevaar dat uw accu.


Status weergave middels LED lampjes. Uw online shop voor techniek, elektronica en innovatieve ideeën.


Als ik een auto relais 12volt met wissel contact gebruik b. Aanhangwagen onderdelen,dissel,fietsdrager,silverstar, lier,kabel,net. Beveiligingen: soft start, onderspanning, overspanning. Professionele Volt acculader Nu de temperaturen weer onder het nulpunt duiken heeft de accu van je auto het weer. RF= Ripple free, dus de accu kan in.


Deze 12V overspanningsbeveiliging beschermt alle voertuigelektronica tegen piekspanningen. Ook geschikt voor halogeenverlichting Volt, mits in combinatie met een geschikte. Wat gebeurt er bij kortsluiting of storing als ik een apparaat, met een volt adapter, op een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging aansluit? Ombouw RS-9voeding naar volt.


De voeding is voorzien van een overspanningsbeveiliging aan de uitgang. De laadspoel levert volgens opgave 80W bij 12V, dus ongeveer 6A. Uw partner in bliksem- en overspanningsbeveiliging. Jah randaarde is noodzakelijk hierna zal de overspanning worden.


Tevens spanningzoeker - Volt: Speciaal voor auto elektriciens en monteurs. Brennenstuhl Premium-Line overspanningsbeveiliger 4-v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.