woensdag 19 oktober 2016

Microfoon met kabel

Ik heb een microfoon gekocht en hier zit een xlr kabel bij. Zelf heb ik hier echt totaal geen verstand van. Hoopte dat ik dit gewoon rechtstreeks op mn laptop kon.

Vind microfoonkabel in de cyberstore van Thomann. Asymmetrisch, ongebalanceerd. Bij een asymmetrische verbinding, ook wel "ongebalanceerde verbinding" genaam is er één.


Altijd een alternatief of vergelijkbaar product te vinden.

Jack kabel is geschikt voor ieder apparaat met een Jack in-of-output. GRATIS verzending vanaf €5 snelle levering en uitstekende klanttevredenheid! Bestel uw microfoonkabel en XLR kabel bij Viking Cable, dé expert in audio bekabeling.


Handgemaakte kwaliteit bekabeling tegen scherpe prijzen. Namelijk de Klotz M5N1 dit is een 10m lange xlr kabel met dubbele.


OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Prefer Symmetrische en asymmetrische microfoonkabel per meter. Kom goed voor de dag met deze VonyX DM8Dynamische vocale microfoon met kabel.


Een complete microfoon welke na ontvangst direct aangesloten kan. Een groot assortiment professionele microfoons die uitermate geschikt om te koppelen met een XLR plug.

Microfoon kabels van zeer hoge kwaliteit. RJ Audiovisueel is dé specialist in Bekabeling op Rol en per Meter. Groot assortiment, altijd voorraa scherpe prijzen en vandaag bestel morgen in huis!


Bekijk het grote assortiment met scherpe prijzen. Vandaag bestel morgen in huis! Klotz Kabels zijn robuuste kabels die doorontwikkeld zijn voor de microfoon in diverse prijsklassen en dikte kabels. De studio microfoon kabel van Gold Edition is gemaakt van MOGAMIs "Neglex Studio Quad" referentie-kabel met roestvrij koper (OFC).


Een duurzame microfoon met metalen behuizing en een afneembare kabel voor. Sluit een nieuwe headset (audio en microfoon) aan op een pc of laptop voor. Hier vind je alles voor karaoke, aerobic maar ook voor de Dj of zanger.


Vervangkabel met in-line afstandsbediening en microfoon voor handige bediening van geselecteerde Apple-producten. Hiermee kun je eenvoudig het volume. Kijk dat is nog eens handig, een microfoon XLR kabel in een kleurtje waardoor je bij het aansluiten van meerdere microfoons het overzicht kunt houden.


NIEUW: Sirus-Pro SMdynamische microfoon incl. This mic cable takes advantage of the exclusive MOGAMI Neglex Studio Quad reference cable which is based on oxygene-free coppe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.