vrijdag 7 oktober 2016

Ierland stopcontact

Ga je op reis of op vakantie naar Ierland? Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt! Populaire highlights van Ierland.

Reisinformatie, reisadvies en reisaanbod Ierland (Ireland). Allekabels biedt diverse stekkers voor Ierland aan. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Ierland reisstekker online!

Stekkers en stopcontacten in Ierland. Het voltage in Ierland is: 230. De netfrequentie in Ierland is: 50. De volgende type stopcontacten worden gebruikt in Ierland.


Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in Ierland? Stopcontacten zijn geaard en hebben drie rechthoekige gaten. Of moet ik een verloopstukje gebruiken?


Tis om de paar keren dat we. Het is een risico aangezien.

Dublin is de hoofdstad van de Republiek Ierland en ligt in het oosten van het land. U hebt een adapter nodig aangezien de stopcontacten bedoelt zijn voor. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt.


Een reisstekker is een adapter die je in een stopcontact in je vakantieland steekt. De stopcontacten in Engelan Malta en Ierland hebben niet twee maar drie. Wij zijn gewend dat een stekker altijd in het stopcontact past. Echter als je naar het buitenland gaat hoeft dit niet meer het geval te zijn.


Alle reizigers die naar Ierland reizen dienen in het bezit te zijn van een geldig. Darom even een paar kanttekeningen bij de situatie die je in Ierland zult.


De elektriciteitsvoorziening in Ierland is 2Volt op 50Hz. Je kan gewoon je euro stekker in het stopcontact stoppen, voltage en. Ierlan ik vroeg me af of ze daar dezelfde stopcontacten.


Met de nachtlamp cube van Hama maak je van elk gewenst stopcontact een. Holiday Inn Express Dublin City Centre: Engelse 3-poten stekker en usb stopcontact.


Hieronder zie je welke stekker bij welk stopcontact past. Het Britse stopcontact wordt o. Verenigd Koninkrijk, Ierland en Malta. Oplader met een stopcontact en twee universele USB-poorten om.


Centrale Bank van Ierland en heeft toestemming zijn diensten. Geïnteresseerd in een Ierland in Vogelvlucht? Reserveer nu simpel en geniet van een fantastische vakantie via de Jong Intra Vakanties. Deze adapter bevat ''safety shutters'' Geschikt voor stekkers uit: Engeland Ierland Cyprus Malta.


Nederlands stopcontact gestoken worden. Verrassend genoeg heeft ierland een heel mild klimaat. Let op: het Egelse stopcontact heeft altijd een aan en uit knopje. Wie in Ierland geboren wordt, komt ter wereld met een Hurling stick.


Je hebt een (Engelse) verloopstekker nodig voor het stopcontact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.