maandag 3 oktober 2016

Grodan steenwol

Vergroot je opbrengst en draag bij aan een duurzame tuinbouw. Lees hoe het 6-fasenmodel van de Grodan Groep helpt bij Precision Growing.


De Grodan Groep wil duurzaam zaken doen, met een goed evenwicht tussen economische.

Gewassen bleken uitstekend te groeien op steenwol. Resultaat: een hogere opbrengst en een besparing op water en voedingsstoffen. Steenwol komt ziektevrij in de kas.


Of bodemziekten kunnen doordringen, hangt dan ook af van de hygiëne op het bedrijf.

En natuurlijk moet het plantmateriaal. Het voordeel van steenwol is dat het een groot watervast vermogen heeft en veel lucht bevat. Tevens is steenwol licht, compact en relatief goedkoop.


Het heeft een groot watervasthoudend vermogen en bevat veel lucht. Telen op GRODAN steenwol is goed voor het milieu. Met de innovatieve recyclingservice zorgt GRODAN ervoor dat gebruikte substraten een tweede leven.


Classic (Grodan)Dit is een vrij droge mat waarin het water zich. Vitagreen (Grodan)Deze mat bestaat uit een combinatie van steenwol en.


Maximise your profits and contribute towards sustainable horticulture.

Read more about how the 6-PHASE model from the Grodan Group supports Precision. GRODAN Group: “Als onderdeel van de ROCKWOOL Group zijn wij de uitvinders van de teelt op steenwol. Ideaal voor het maken van stekken.


Hiermee leveren we wereldwijd een bijdrage aan. Sinds kort is de plantveiligheid en de kwaliteit van steenwol geborgd onder het RHP kwaliteitskeurmerk voor substraten. GRODAN is een geregistreerd handelsmerk van ROCKWOOL. Waarom kiezen voor GRODAN Elite.


De winkel en webshop voor al uw steenwolmatten. Al meer dan veertig jaar is de GRODAN Groep wereldwijd marktleider in het leveren van innovatieve en duurzame steenwol substraatoplossingen voor. Bij I400°C wordt de steenmassa gesmolten.


There are several advantages: Grow-Cubes stack on top of each other leaving air space in. Op zoek naar steenwol kweek startblokken van Grodan of Cultilene? Wij verkopen startblokken met gaten van 28mm, 38mm en bigblocks.


Uit een studie van Wageningen UR blijkt dat bij telen op steenwol minimaal. Deze cijfers komen van Grodan die een studie liet uitvoeren over. Grodan steenwol PCS Slab 100x10cm Deze 1% natuurlijke slabs zijn meteen klaar voor gebruik.


Grodan levert substraten op basis van steenwol voor de groente- en fruitteelt. Stel een vraag over dit product. Grodan is het topmerk als we praten over steenwol.


Daarom zijn wij er trots op,dat wij vanaf de introductie Grodan dealer zijn. Naast de verschillende soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.