donderdag 20 oktober 2016

Elektriciteitssnoer

Het standaard kunststof snoer is een hip gekleurd stofjasje aangetrokken en daarmee was de upgrade van het elektriciteitssnoer een feit. Op zoek naar mooi elektriciteitssnoer?


Wij zijn een online lampen webshop maar verkopen ook verschillende soorten elektriciteitssnoer.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Ottos heeft goedkope elektriciteitssnoeren online te bestellen. Uw elektriciteitssnoeren leveren wij binnen uur!


Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.

Het overnemen van de woorden van het MWB. Voorbeeldzinnen met `elektriciteitssnoer`. Elektriciteitssnoeren zijn best gevaarlijk. Er wordt onder hoge spanning iets doorheen gejaag waar veel warmte bij vrij komt.


Ik heb een lamp met "vergeeld" snoer er aan. Wie kent de truc het snoer weer wit te krijgen? Verlengen elektriciteitssnoer. Ik wil het snoer van mijn hanglamp verlengen zonder kroonsteentje te gebruiken.


De "breuk" komt namelijk in het.

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "elektriciteitssnoer" – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Een brand voorkomen willen we allemaal, maar elk jaar ontstaat er toch weer brand door oververhitte elektriciteitssnoeren.


Biologie en medisch laboratoriumonderzoek: vreemd. Onze kat staat regelmatig aan diverse. EEN MOOIE KOPIE VAN DE OUDERWETSE KATOEN OMWIKKELDE STROOMKABEL. DEZE KABEL IS ZEER GESCHIKT VOOR HET MAKEN VAN.


Ik liep naar het berghok, aan de voorzijde van de woning en ik pakte een stuk elektriciteitssnoer. Ik draaide het elektriciteitssnoer om de hals van de op de grond.


Snoerenzo - Strijkijzersnoer, fittingen, lampen, verlichtingsonderdelen en nog veel meer materialen om je eigen lamp samen te stellen. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant "elektriciteitssnoer" – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions.


OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Netspanning kabel. Gratis Retourneren binnen 90.


De man viel door de mand doordat er een elektriciteitssnoer onder zijn jas vandaan kwam en hij een grote bult onder zijn jas had. Leg zelf het elektra aan met ons assortiment kabels, schakelaars, stopcontacten en meer.


Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor het elektra in huis. Die Schele zot vond dat reden genoeg om het hele Mechelse politiekorps uit zijn nest te bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.