woensdag 5 oktober 2016

Bnc connector tang

F,N,TNC,UHF,ST,SC,SMA Connectoren) BNC Tang om zelf BNC kabels op lengte te maken. BNC en f-connectors voor RGen RGcoax kabels. Krimp tangvoor F, N, BNC, TNC, UHF, ST en SMA connectoren.

CCTV Video Tutorials by the CCTV Camera Experts This video demonstrates how to. Geschikt voor: RG5 RGen RG62. Uw partner voor handel en industrie.


BNC Compressie connector voor RG(PCT BNCRG-Quad Shield) NIET VOOR RG59.

Zelfinstellende Aderhulzen Tang 0. Voor F, BNC, TNC- en N-Connectors. De krimptang is voor het krimpen van connectoren zoals F, N, BNC. RG6) U monteert deze connector zelf, zonder dat daar.


Assortiment BNC-connectoren en aanverwante producten voor. Vrouwelijke BNC krimp connector voor Ohm coaxkabel. BNC connectoren zijn over het algemeen minder gevoelig voor storing dan. De connector is te bevestigen aan een RG-coaxkabel.


Voor deze bevestiging is een krimptang.

MONTAGE VAN DE BNC CONNECTOR (BNCM-59-CX ) - RG 59. Plaats de connector in de compressietang en knijp de tang dicht om. Voor onderandere RG5 RG5 RGen RGkabels. Steek de BNC-kabel en het krimpen van de kraag in de tang.


Vandaag besteld is morgen in huis! BNC krimptang om bnc connectoren aan rgcoax aan te krimpen. Bnc Connector Tool Promotie,Koop Promoties Bnc Connector Toolhome improvement,Tangen.


Een BNC-connector (voluit Bayonet-Neill-Concelman-connector) is een veelgebruikt stekkersysteem in coaxiale kabelsystemen. Met een speciale tang wordt het pinnetje op de gestripte kern vastgeklemd. De kabelstukken worden BNC-connectoren op het T-stuk aangesloten. Bekijk alle Connectors op CDROMLAND.


BNC krimp connector voor RGkabel. UNIVERSELE TANG VOOR PPC CONNECTOREN, UITGEZONDERD DE 10MM EN BNC. Krimptang voor de F-connectoren van het SFC 0universeel. RIPLEY TANG MULTIMEDIA VOOR O.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.