maandag 3 oktober 2016

Bakeliet stopcontact

Deze bakeliet wandcontactdoos kan direct onder of tegen een bakeliet draai of wipschakelaar gemonteerd worden. U maakt dan een kleine opening met een. Vind bakeliet stopcontacten op Marktplaats.

Koop of Verkoop bakeliet op Marktplaats. Opbouw wandcontactdoos bakeliet. Zoek je een ouderwets stopcontact maar dan wel met de hudige techniek?


Vandaag besteld is morgen in huis om bekijk in de winkel in Rotterdam.

Op zoek naar een retro bakeliet stopcontact? We verkopen ook replica schakelmateriaal van bakeliet en porselein. Klassiek opbouw bakeliet stopcontact met randaarde en kinderbeveiliging.


De wandcontactdoos is geschikt voor verticale doorvoer van elektraleiding. Duiven schakelmateriaal stopcontacten tweede hands tweede kans hang en sluitwerk. Tussenschakelaar voor stopcontact - bakeliet.


Strijkijzersnoer, lampen, fittingen, plafondkapjes en materialen om je eigen lamp te maken. Zonder kinderbeveiliging, randaarding € 1(excl. afdekplaat) Met kinderbeveiliging, randaarding, € 1(excl. afdekplaat) Afdekplaat.


Maak je eigen lamp of hanglamp.

Prachtig wandccontactdoos met deksel, dubbele ingang. Deze pin is ontdekt door Pieter Claessen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Shop op Etsy voor unieke en handgemaakte aan bakeliet stopcontact gerelateerde items, direct bij onze.


Vind de voordeligste en beste bakeliet stopcontact producten op VERGELIJK. Reproductie draai en wipschakelaars van echt bakeliet. Grootste assortiment voor gegarandeerd de laagste prijs. Gratis verzending vanaf € 7- ! Toepassing voor Frankrijk en BelgiĆ«).


Bakeliet, met aardpen en kinderbeveiliging. Randaarde en Kinderbeveiliging = 140. Vierkanten afdekplaat = 10. Stopcontact zonder kinderbeveiliging, randaarding (Nederland), No.


Wie weet waar er nog oude bakeliet stopcontact afdekplaatjes te koop zijn voor een schakelaar? Mij is deze helaas op de grond gevallen. Nostalgische schakelaars en stopcontacten volgense onze huidige. Leven als in de jaren dertig: Even bellen met de bakeliet telefoon.


Mark Davids liet zijn huis aanpassen. De stopcontacten zijn in jaren stijl. Let wel, schakelaars, geen stopcontact. NB: Binnen in het PTT stopcontact (van die op je foto) kan het er iets.


Ik heb een vraag betreft het gebruik van een werkende bakelieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.