vrijdag 21 oktober 2016

12V autolader

Universele usb autolader met extra sigarettenaansteker aansluiting. Coolblue: alles voor een glimlach. Auto 12V splitters en stekkers bij Conrad.

Autoladers vind je bij PDAshop. Ik zoek een 12V lader voor in de auto om een MacBook met USB-C (USB-PC) mee te kunnen laden, maar ik kom er nog niet helemaal uit.


Door het compacte, low-profile ontwerp, past de oplader perfect in de 12V aansluiting. Bestel de GARMIN 12V High Speed USB-autolader nu bij MediaMarkt.

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Deze lader is geschikt voor het laden van verschillende soorten apparaten van Apple met een 8-pins lightning-verbinding in een auto. Deze autolader is in te stellen op een voltage van 1. Met deze 12V (ingang) autolader voor Asus kan je ook onderweg naar je bestemming gebruik maken van je Asus laptop.


Deze volt MacBook autolader voorziet niet alleen uw Apple MacBook van stroom, maar laadt net als uw thuislader uw MacBook accu in. Dubbel USB-lader voor in de auto 12V 4A Met de Duo Car Charger van Hähnel laad je twee USB-apparaten tegelijk op via de 12V stekker in je auto.


Direct uit eigen voorraad leverbaar voor €295. Nu met razendsnelle verzending binnen 1.

Beschikbaarheid: in voorraad. Output 12V - 3A Extra sterke voeding. De Xsarius i-GO CICD edition heeft een 12V aansluiting waarmee de ontvanger kan worden voorzien van stroom.


Dit product als eerste waarderen. Verwachte levertijd is 1-werkdagen. De autolader kan eenvoudig worden aangesloten op de 12V aansteker. Aanvankelijk dacht ik niet dat het aan de 12V autolader lag anders had ik nooit een.


Acculader voor in de auto, laadt via de sigarettenaansteker. Naast een aansluiting voor de accu heeft de lader ook twee USB-poorten. Altijd scherp geprijsd en gratis verzonden! Met de Hama autolader voor micro USB toestellen kom je onderweg niet met een lege accu te zitten.


Ideaal voor als je je telefoon gebruikt als navigatiesysteem. Mini dual USB 12v autolader met 2x microUSB kabels. Dit heeft te maken met het vermogen van het laadpunt, het gaat om 12V. Morgen in huis √ Gratis verzonden.


De auto doe je in de zogenaamde 12V sigarettenaansteker. Je hoeft dan geen speciale autolader voor je laptop (en alle andere apparatuur) te kopen. Dual USB auto socket 12v lader power adapter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.