woensdag 26 oktober 2016

12 Volt stekker waterdicht

Volledig waterdicht, zowel met de meegeleverde gesloten stopcontactkap als ook wanneer de stekker in het stopcontact zit die uitgerust is met een speciale. Het adres voor uw 12V stekkers en stopcontacten is Bootland Watersport.


Auto 12V splitters en stekkers bij Conrad.

Dubbele uitvoering, 2x USB en 1x voltmeter. Calex Spatwaterdichte contactdoos IP4-voudig met schakelaar. Magnetic Power socket 12V (stekkerdeel). Accustekker middel SB 1175A.

Stekker set in- en uitgang MultiPlus. De BM-is ontworpen om de prestaties van het volt accu systeem met een maximum. STOPCONTACT WATERDICHT -VETUS. En uiteraard voor op de motor een waterdichte stekker.


V Motorcycle Telefoon USB lader Voedingsadapter waterdicht. Usb 12v lader dubbele usb stekkerlader met deze handige usb lader kun je makkelijk 2. V inbouwstopcontact rond met afdekkap en extra rechthoekige montage plaat. Inbouwnormstopcontact met schroefdeksel, waterdicht.


USB-oplader adapter blauwe voltmeter met stekker lente krulsnoer.

V naar 5V mobiele telefoon USB-lader-poort. Er zijn waterdichte contactdozen verkrijgbaar. Je stopt de stekker in het stopcontact en het is altijd maar afwachten of er contact is, kan. Let op, de socket is niet waterdicht wanneer deze gebruikt wordt!


Gebruik een CEE stekker voor 12V? USB waterbestendig inbouwstopcontact met laadfunctie met afdekking. Verloopkabel van Uni-stekker naar sigaar. De adapter is voorzien van een waterdichte afsluitkap.


Waterdichte schakelaar ON-OFF, IPmet led indicator. Snel en makkelijk een extra 12V-stekker op jouw motorfiets of scooter monteren? Op zoek naar een volt stopcontact en stekkerdoos?


Stopcontact spat waterdicht Volt. Dit is een waterdichte 12V trafo die gemakkelijk weg te werken is. Normale 12V Recht): Deze heeft een normale Volt formaat.


Lader + steun): Geschikt voor elk stuur van of 2mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.