dinsdag 20 september 2016

Trage zekering

Technici gebruiken de naam zekering in de algemene zin en smeltpatroon in het bijzonder. Deze uitvoering wordt een trage zekering genoemd.


Wie kan mij vertellen hoe ik het verschil kan zien tussen een snelle en een trage zekering.

Het gaat hierbij om een zekering voor een. DIN-grootte DII en DII uit voorraad! De nominale stroom van deze zekering is ampere en de zekering is van porselein.


Deze twintig ampere zekering is een trage zekering.

Bij glaszekeringen heb je verder het verschil dat je een langzame en snelle zekering kan hebben. Wanneer je een langzame zekering een.


Klusvrienden, Ik heb een korte vraag: Wat is het verschil tussen een zekering snel en een zekering traag. En kan ik deze beide gebruiken in de.


Mij is verteld en ik heb het zelf geconstateerd dat deze motor moet kunnen draaien op een ampere traag zekering. Wat kan ik eraan doen zodat mijn automatische zekering van 16a er niet meer.


Is er niks zoals een "trage" zekering of zwaardere zekering? Assortiment smeltpatronen voor de stoppenkast online bestellen.


Een stop van 16A traag voor de stoppenkast in de groepenkast bij groepenkastcompleet.

Deze Plieger zekering traag, ampère, ook wel electriciteitsstop genoem beveiligt tegen overspanning en kortsluiting. De stroom wordt onderbroken en de. Lees hier wat een zekering is en hoe het werkt.


Praktische informatie en duidelijke uitleg over glaszekeringen, steekzekeringen en meer. Installatie automaten zijn per definitie al traag. Voorbeeldzinnen met `trage zekering`.


Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Bij de overschrijding van de stroomsterkte brand dus de zekering door. Heel simpel gezegd is een trage zekering een zekering die langzamer.


Op voorraad en scherp geprijsd bij Klusspullen. Groot assortiment, eigen voorraad en een snelle levering. Op zoek naar Diazed zekeringen traag? Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad!


Keramische zekering - T (traag) - A. Is het draadje in de glaszekering gesmolten, dan moet je hem vervangen door een nieuw exemplaar. Trage zekering voor bescherming van de accukabels in het gehele circuit. Ideaal voor gebruik van omvormers, zware motoren, boegschroef etc. Vandaag bestel dinsdag in huis.


Glaszekering Verpakt per stuks. Het verschil tussen snelle en trage zekeringen is dat trage zekeringen wel tegen een kortstondige piekstroom kunnen, bv inschakelpiek van.


Een trage zekering zal een iets vertraagde reactie hebben (wordt vaak toegepast bij apparatuur die door inschakeling een hele korte stroompiek geven). Zekeringpatroon geel Ampere Geel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.