maandag 5 september 2016

Stekker ierland

Je hebt een reisstekker nodig in Ierlan als je in Nederland woont. Allekabels biedt diverse stekkers voor Ierland aan. Voor 22:bestel morgen in huis.

Bestel nu uw Ierland reisstekker online! Welke stekkers kan je gebruiken in Dublin? De stekker(s) die in Dublin gebruikt kunnen worden zijn: Type G. Populaire highlights van Ierland.

U heeft een wereldstekker nodig bij een verblijf in Ierland. Stekkers en stopcontacten in Ierland. Het voltage in Ierland is: 230. De netfrequentie in Ierland is: 50.


De volgende type stopcontacten worden gebruikt in Ierland. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Reisinformatie, reisadvies en reisaanbod Ierland (Ireland).


Wat neem je mee naar Ierland? Met deze vakantie checklist vergeet je niets!

Engelse reisstekker - Vertaalapp Engels - tickets - adres van hotel - paspoort. Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in Ierland? Adapters en stekkers zijn onder meer verkrijgbaar in de ANWB-winkels en via.


Een Ierse stekker heeft drie platte pennen. Voor gebruik van een Nederlandse stekker is een adapter nodig. Pas hierbij echter op: de goedkoopste (lichtgewicht).


Of moet ik een verloopstukje gebruiken? Tis om de paar keren dat we. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt.


De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee. De wereldstekker bestaat uit vier losse stekkers.


Zelfs in Zwitserlan in de VS en in Engeland heb je andere stekkers nodig om je. De stopcontacten in Engelan Malta en Ierland hebben niet twee maar drie. Als je je laptop meeneemt denk dan even aan een universele stekker, anders dan in Nederland wordt Ierland namelijk gebruik gemaakt van stekkers met drie.


Geschikt voor stekkers uit: Engeland Ierland Cyprus Malta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.