vrijdag 16 september 2016

Stekker engels naar nederlands

Reisstekker bestellen bij de grootste aanbieder van wereldstekkers online? Koop reisstekkers voor het juiste stopcontact bij de specialist online en krijg het. Verloopstekker ( traveladapter - reissteker - reisadapter ) o.

Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. My Way is het openhartige verhaal van vlogger Monica Geuze. Van fotoshoots tot dj-optredens.


Ik heb net een engels apparaat gekocht, met engelse stekker.

Wat is stekker in het Engels? Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Engeland. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis.


Hier wil ik een platte nederlandse stekker in doen, die bijvoorbeeld aan een. Het stopcontact heeft drie gaten, waarbij de bovenste iets groter is dan de andere twee. Deze pennen zijn dikker dan die van een Europese stekker.


Hieronder vind je de vertalingen van het woord stekker in de meest populaire talen. Klik op een van de vertalingen om. Gratis 37-talig vertaalwoordenboek.

Arabisch, Bulgaars, Chinees, Deens, Duits, Engels. WordReference English dictionary, questions, discussion and forums.


Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker. Spelling en grammatica controleren. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen.


BTW Meer informatie betekenis = Op. Stekker, Electrical connector,,, Translation, human translation, automatic translation. Ik kan een nieuwe afkortzaag kopen, maar met engelse stekker.


Kan ik zonder problemen deze engelse stekker vervangen voor een "gewone". Vaak heeft een stopcontact in een Engels hotel een aan- en een uitknop. Je kunt rustig de stekker er af knippen en een europese er aan zetten.


Haal de stekker even uit het het stopcontact! Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar. Translation and Meaning of stekker, Definition of stekker in Almaany Online.


Waar komt balen als een stekker vandaan en wat betekent het? BETA Dutch-English translation for: stekker. Stekkers die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen, van dagelijkse taken tot kritieke omstandigheden. Aanzienlijk minder woorden komen uit het Duits en Engels.


Elektrische aansluiting - stekker. Vertaling - Woordenboek: dictionaries24. Talen Woordenboek: nederlands » engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.