vrijdag 9 september 2016

Overspanningsbeveiliging 12v

Hallo, ik ben opzoek naar een schakelingetje dat de elektronica van een wagen beveiligd tegen overspanning van de alternator. Ben je op zoek naar een overspanningsbeveiliging?


OVERSPANNINGSBEVEILIGING 12V.

Onderdrukt permanent alle spanningspieken in het boordnet en beschermt tegen beschadiging van de gevoelige. Overspanningsbeveiliging volt Beschermt alle voertuigelektronica tegen piekspanningen.


De schakelaar hoort namelijk maar 12V te schakelen (een relais). Maar voor de veiligheid wil ik voorkomen dat er een hogere spanning op die.

Geschikt om een extra 12V accessoire (gezekerd) aan te sluiten zonder de bestaande bedrading aan te passen. Deze 12V overspanningsbeveiliging beschermt alle voertuigelektronica. Voor 17:bestel morgen bezorgd!


Adviesverkoopprijs in BTW: € 95. Carpoint overspanningsbeveiliging 12V. De volt piekspanning beveiliging van GYS, zorgt ervoor dat de electronica van het voertuig nooit overbelast wordt.


Het absorbeert de overspanning. Groothandel 12v surge protector uit Chinese 12v surge protector. Redundante DSL splitter met overspanningsbeveiliging voor ISDN.

Het maakt het gebruik van 230V apparaten waar alleen 12V DC is mogelijk (zoals een auto of een boot). Er is keuze tussen twee vaste schakeldrempels: voor 12V- en voor.


Uw online shop voor techniek, elektronica en innovatieve ideeën. Zou het kunnen dat harde muziek in de auto voor piekspanningen zorgt :? Kijk eens bij Conrad en zoek naar "overspanningsbeveiliging 12V". Secorüt overspanningsbeveiliging 12V. High-Res Image - Hama, Navi Micro-USB lader 12V zwart.


Intelligent laadsysteem(met overspanningsbeveiliging), Ja. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. V stabilisator overspanningsbeveiliging. Naar beveiliging tegen overspanning, vlambogen, blikseminslag en.


Zodra de stuurstroomkabel (12V) wordt onderbroken, b. TE-12-HD Spanningzoeker 6-12V lange kabel. Bestel de Anywhere 140W omvormer + Stekkerdoos bij Laptopshop. Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.