donderdag 8 september 2016

Opbouw sleutelschakelaar

Deze opbouw sleutelschakelaars zijn geschikt voor het schakelen van elektrische vergrendelingen, rolluiken, alarminstallaties of andere toepassingen. Ook is er keuze uit een opbouw- en inbouwuitvoering.


Zowel binnen als buiten toe te passen en optioneel is de frontplaat van bedrijfsgegevens te voorzien.

Een eenvoudige draai aan de sleutel. Sleutelschakelaars bij Conrad. Altijd een alternatief of vergelijkbaar product te vinden. Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken.

GEBA sleutelschakelaar opbouw puls. Automatisch 0-punt + vast punt. Spatwaterdicht (Beschermingsklasse IP 54). Met geïntegreerde vergrendelingsplaat voor profiel-halfcilinder met ca.


Professionele sleutelschakelaar inbouw - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad. Opbouw en inbouw sleutelschakelaars. Bestel online tegen de beste prijs!


D sleutelschakelaar opbouw continue contact. M sleutelschakelaar inbouw momentcontact.

Koop deze of andere zonwering elektrisch aanbiedingen goedkoop. Somfy sleutelschakelaar opbouw.


Inbraakvertragende sleutelschakelaar voor de bedieningen van één rolluik of zonwering voorzien van een buismotor. Garantie: jaar produktgarantie. Type schakeling, Wisselschakelaar. Geschikt voor beschermingsgraad (IP), IP44.


RAL-Nummer (vergelijkbaar), 00. Prijzen zichtbaar na inloggen. Deze sleutelschakelaar (opbouw) kan worden gebruikt voor het openen van een automatische deur. Bediening voor op en neer met sleutel.


Aansluitschema Geba sleutelschakelaar. Op voorraad √ Snelle levering. Een sleutelschakelaar voor het openen van het hek door middel van een sleutel. Cilinder past in alle typ in- en opbouw ORION sleutelschakelaars.


Apache producten zijn gericht op toegangsverlening en toegangscontrole. Unieke producten die eenvoudig in gebruik en bijzonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.