vrijdag 2 september 2016

Niko videofoon

Wil je een gewone deurbel aan je voordeur? Een parlofoon om met je bezoekers te praten? Of wil je met een videofoon kunnen zien wie er voor je deur staat?

Niko is er voor de professional. Snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen! Onderdelen en wisselstukken Niko. Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wie houdt van veilig, kiest voor een videobuitenpost aan de voordeur in plaats van een standaardbel. Qua design is de keuze op dat vlak helaas beperkt. Volledige videofoniekit bestaande uit deurstation, handenvrije monitor en voeding met geïntegreerde businterface. Deze videoset bevat volgende producten: een videobuitenpost uit aluminium voor opbouw met één beldrukknop en kleurencamera, een voeding en.


Deze inbouwpost heeft een ingebouwde kleurencamera, luidspreker en microfoon. Van een eenvoudige drukknop tot de meer gesofistikeerde videofoon.


De buitenposten zijn zowel op- als inbouw verkrijgbaar, met of zonder. Parlofoon of videofoon, bij Zelektro.

Deze videokit bevat een compacte opbouwbuitenpost uit aluminium met één beldrukknop, een voeding en een binnenpost met kleurenscherm en. Videofoon van het merk Niko, met vermelding van prijs. Compacte, duurzame buitenposten voor parlo- en videofonie.


Deze inbouw videofoon is vervaardigd uit zwart geanodiseerd aluminium, drukknoppen en voorzien van een 130° HD camera. Na verschillende merken en types van domotica-systemen te hebben vergeleken, heb ik voor een systeem gekozen die in.


NIKO - Opbouw videobinnenpost (bel niet mee ingegrepen) - opgehangen maar nooit gebruikt wegens ander belsysteem buren. Tweaker zijnde wil ik iets meer dan de standaard low-res videofoon met. Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is. Availability: Niet in voorraad.


VIDEOFOON COMPACTE MONITOR OPBOUW. Moet er nieuwe elektriciteit geplaatst worden in de keuken of de badkamer? Of beantwoordt uw oude elektriciteit niet meer aan de veiligheidsnormen van. Het raam kan enkel met deze videofoon gecombineerd worden.


De videobinnenpost kan met dit inbouwraam gedeeltelijk verzonken in de wand gemonteerd. Keuze van de redactie: DoorGuard 4Marmitek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.