dinsdag 13 september 2016

Netschakelaar

Knop om de stroom van het net in of uit te schakelen (2) netschakelaar zelfst. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is. Voorbeeldzinnen met `netschakelaar`.

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Veel moderne elektronische apparatuur heeft een stand-bystand. Soms is er zelfs geen echte netschakelaar, of bevindt de netschakelaar zich aan de achterkant.


Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.

De très nombreux exemples de phrases traduites contenant "netschakelaar" – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions. Vertalingen in context van "een netschakelaar" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De aanwezigheid van een netschakelaar is op zichzelf.


Bij de oude schakelaar maakten de draden die horizontaal zaten contact met elkaar doordat er. Netschakelaar 22GA2oude contactplaat. Philips 22GA2netschakelaar. Centurion 5Klasse III 24V AC.


Voorzien van netschakelaar en electronisch voorschakelapparaat. Deskundig advies en snelle levering. Stekker in contactdoos steken.

Als de contactdoos zich binnen de ommanteling bevindt, contact opnemen met de servicedienst. Vanaf € 5gratis levering binnen Nederland. Loewe-televisie net zoveel alsof de stekker niet in het stopcontact zit: namelijk niets.


Alle Agpo Ferroli Cv ketel onderdelen voor de laagste prijs en gratis geleverd. Een dergelijk apparaat heeft soms een netschakelaar waarmee het volledig kan worden uitgeschakeld. Soms bevindt deze schakelaar zich op de achterkant.


Regelen afzonderlijke lampen. Verwisselbare heetwater uitloop (zie fig. 5). In hoogte verstelbare koffie-uitloop. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. De netschakelaar op de aandrijving wijst altijd naar het deurscharnier. Let op: Voor demontage van de ommanteling de netschakelaar uitschakelen. Nooit bij ingeschakelde netschakelaar elektrische componenten of contacten. Degaussing is nodig om op "langere termijn" geen last. Waar ik woon valt de stroom nogal eens uit.


Connectivity Easy Pairing (NFC). Gelukkig hebben we met de wijk een aggregaat welke automatisch opstart als het Net heet weer. Wij testen de schakelaar ten aanzien van de.


Bij een 1kV generator wordt de WKK direct op de knip aangesloten via een netschakelaar. Vanaf het inkoopstation loopt een kabel naar de generator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.