woensdag 21 september 2016

Actieve antenne

BOUWPAKKETJE ACTIEVE ANTENNE KHz - 20. Kompleet bouwpakketje voor het bouwen van een actieve antenne zoals bijv. Een afgestemde dipool zal meestal beter werken dan een actieve antenne.

Actieve antennes zijn altijd compromis antennes. Maar vaak is het niet mogelijk een. Daarom als volgende een actieve loop antenne gebouwd gepubliceerd door G8CXQ met een veel groter frequentiebereik.


Zeer eenvoudig zelf te bouwen, twee.

PA3GZK heeft een flink aantal actieve antennes in allerlei vormen (na)gebouwd en er uitgebreid mee geĆ«xperimenteerd. De hier beschreven antenne (fig») gaf. De antenne moet niet teveel transportruimte in beslag nemen en moet.


Een Mini-Whip antenne: Een kleine actieve antenne, die zeer. Dus dacht ik: een Salora heeft DVB-T en ik koop er een actieve antenne bij, gevoed door USB. Mijn vraag: is die usb-aansluiting daar wel.


In de hogere frequenties (20- 30MHz) blijft mijn antenne wat achter. IC van HP in combinatie met een actieve loop antenne voor ontvangst.


Behalve actieve antennes voor lange en middengolf is deze antennesoort voor het.

RF Systems DX-50 DX-5230V voeding en DX5AK klem. Technical Innovation in Antenna design. De ARX-is een actieve antenne voor de ontvangst van lange, midden- en kortegolfbanden. Een actieve antenne wordt toegepast wanneer de plaatsing van een volledige ofwel "full size" antenne niet gewenst of niet mogelijk is.


Hallo, Ik wil een antenne voor mijn autoradio kopen, wat is een goede antenne? Ik zie ook actieve en passieve antennes, wat is het verschil? SYMMETRISCHE ACTIEVE HF-ANTENNE. De meeste DX-luisteraars en radiozendamateurs, die zich voor de korte golf.


Digital Active Signal Collector of afgekort DASC antenne zijn speciale actieve antennes voor het ontvangen van digitale signalen zoals DVB-T (Digitenne). Afstembare actieve antenne - Nieuwe, verbeterde uitvoering. Deze verbeterde actieve binnenhuis antenne is voorzien van een nieuwe technologie.


De Mini Whip is een kleine actieve antenne die voor vele doeleinden inzetbaar is. Een voorbeeld kan zijn om storingen op te lossen. Een dipool uitspannen voor die band zal voor de meesten van ons niet weggelegd zijn, maar als je alleen luistert, is een actieve antenne een.


Alle producten vanEurocircuits. Sorry, momenteel niet op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.