maandag 19 september 2016

13 Aderige kabel aanhanger

Er bestaat een eenvoudige verloopstekker om een aanhangwagen met polige stekker aan te sluiten op een auto die nog voorzien is van een 7polige. Koop of Verkoop kabel op Marktplaats.


Alle soorten verlichting kabels voor uw aanhanger en caravan.

Alles voor aanhangwagen,caravan,camper,kamperen en vrije tijd. De aanhanger onderdelen specialist. Geen verzendkosten boven de euro en.

Bestel 13-aderige stroom kabel voor uw aanhanger, via TB Onderdelen, uw aanhangwagen onderdelen specialist. Geleverd vanuit eigen voorraad. Door middel van een verloopstekker van naar 7-polig kan bijvoorbeeld een aanhanger of fietsendrager met en 7-polige stekker simpel aangesloten worden.


HB levert óók aanhanger onderdelen van het merk Hella. Spiraalkabel met 2xpolige. Sterke kwaliteits aanhangwagenkabel aderig voor polige stekkers. Diameter van de binnenste kabels: ca.


Aderig kabel met een kabeldiameter van Ø5mm². Stroomkabel voor uw aanhanger of caravan.

Daarnaast is het lastig om aan een aderige kabel te komen. Verlichtingskabel 13-aderig x1mm². Kabels, stekkers en aansluitmateriaal. Met deze 14-aderig aanhanger kabel denken wij toch wel de duurst denkbare multikabel te kunnen.


Jäger contactdoos met mistlamp contact. SecoRüt Universele kabelset 13-pol. Adapter 13-polig auto- naar 7-polig aanhangeraansluiting.


De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de. Bij een nieuwe aanhanger (of fietsdrager) zal dan de mistlamp permanent branden. De 13-polige Jaeger lijkt het te gaan winnen als standaard.


Als die er niet is, of er is geen 7-aderige kabel aangeleg dan moet direct op de stekker worden. Adapter van stevig kunststof voor het koppelen van een 13-polige stekker aan een 7-polige stekkerdoos € 35. Stekker van stevig kunsstof, 13-polig. AanhangerKopen Bergeijk levert de aanhangwagens in.


Kabel 13-Aderig 0mm Haspel 25mtr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.