vrijdag 26 augustus 2016

Transparant snoer

Een wat eenvoudiger snoer in de snoerboer collectie. Dit snoer zit vaak aan moderne RVS lampen. Rond twee-aderig transparant, doorzichtig snoer.

Vul het aantal meters in dat je aan een stuk wenst te ontvangen. Aan het aantal producten in je. Als je echt heel dunne kabel nodig hebt. De kabel zelf is slechts 4mm breed en 2mm.

Op zoek naar mooi elektriciteitssnoer? Wij zijn een online lampen webshop maar verkopen ook verschillende soorten elektriciteitssnoer.


Kant en klaar transparant aansluitsnoer met een transparante platte eurostekker. Lumineo kerstverlichting transparant LED 1lampjes voor bi.


Aansluitsnoer oor het aansluiten van bijvoorbeeld schemerlampen, burolamp etc. Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar.


Transparant snoer (2-polig) compleet met transparante schakelaar en eurostekker. Profile Eurosnoer Transparant. Blister profile eurosnoer 3m gou transparant, wit en zwart.

Opvallende kerstboomverlichting met transparant snoer. Let op: niet alle artikelen zijn in het gewenste aantal op voorraad. Het aantal is aangepast naar het dichtsbijzijnde geldige aantal. Matnikkel armatuur opaalglazen kap.


Artikel wordt toegevoegd Het. Hij is afgewerkt met mat staal, waardoor de tafellamp Bram een strakke uitstraling heeft. Tafellamp Bram is een moderne, strakke lamp. Gispen classics Ball aan transparant snoer.


Schakelaar zit in het midden op 1cm. Het snoer is op elke gewenste lengte af te knippen. Compleet setje snoer met stekker 120cm 2polig snoer zonder aarde.


De lamp heeft een transparant snoer en de ronde voet is afgewerkt in mat staal, dit geeft de lamp een. Deze geaarde ronde stekker in de kleur transparant is geschikt voor aansluiting van 3-polig snoer en gebruik in vochtige ruimten. Deze batterijverlichting brandt 6. Geschikt voor gloeilampen, hoogvolt halogeenverlichting 230V en laagvolt.


Makkelijk en kant-en-klaar door het van te. Geef de omgeving sfeer met dit Konstsmide lichtsnoer 1led - transparant en. Het mooi afgewerkte snoer heeft LED lichtbronnen in de feestelijke kleuren. U krijgt dan meter kabelaanéén stuk.


Hanglamp bestaande uit een armatuur van staal met een wit glanzende bal van opaalglas. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je ziet me wel, maar je ziet me niet!


De maat die ik initieel aanhaal is de dikte van het snoer van deze lamp. Ik heb zelf transparante kabel gebruikt, te koop bij de Gamma. Uitvoering als tweelingsnoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.