vrijdag 19 augustus 2016

Micro zekering

Micro Steekzekering 10A rood. In voorraad: Niet in voorraad. Groothandel micro zekering uit Chinese micro zekering Groothandelaars Repertorium.

Je kan Online Groothandel zekeringhouder,10a zekeringhouder,pico. Mini-zekeringen, SMD zekeringen bij Conrad. Handige assortimentsdoos met 1stuks auto micro zekeringen.


Gratis verzending binnen de Benelux.

Goedkope glas en micro zekering. In het geval van kortsluiting brand de zekering door, maar niet de electronica. Je hebt niet alleen te maken met de maximale stroom (ampere), maar ook met de.


BTW Meer informatie betekenis = Op voorraad. Mouser biedt voorraadoverzichten. Mini steekzekering - ampère - geel - stuks. Meet de zekering door met een multimeter op weerstand stand.


OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw TR-zekeringen zijn of uitgevoerd met lange aansluitdraden, en geschikt voor solderen of. Wordt geleverd met krimp-contacten en dekseltje.

MiniBlade zekeringen los te bestellen. Kom en vind de aangepaste automatische bladzekering van de zekering van de zekering microzekering keramische zekering van XINCHUANGHUI, die is. Na een kleine zoektocht kwam ik erachter dat er een.


CaRadio adviseert Mini-ANL zekeringen en (deze) Mini-ANL zekeringhouders in plaats van glas-zekeringen en glas-zekeringhouders omdat laatst genoemde. Keramische zekering houder 8A. Hij is ook voorzien van een zekering van 6. Vraagje Aanduiding waarde zekering. A Doosje van stuks 5x20mm 10+ €(= 1stuks).


Om de kabel te installeren dien je de zekering die je wilt gebruiken uit de kast. Zekering Traag 16A (stuks). Fuse Holders at Farnell element14. AFTAK-ZEKERINGHOUDER voor het maken van een 12V aftakking aan de vóórzijde bij de zekeringen: Als voorbeeld gaan we aftakken t. De autozekering beschermt de bedrading tegen een te hoge elektrische stroom.


Home » Kennisbank » Vermogen achter zekering. Persoonlijk advies van specialisten. Artikelgroep ZEKERINGEN MICROFUSES. Door uw muisaanwijzer op een voorraad-icoon te plaatsen.


Fanal, JUT1-4R Glaszekeringhouder, G-type zekering. Ik wil de bekabeling van mijn ics vervangen en een MOSFET plaatsen. Maar wil een nieuw micro zekering kastje gebruiken.


Als ik doelgericht micro-frequentiegolven richt, die deze afstandsbesturing uitzend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.