dinsdag 30 augustus 2016

Led lamp dimmer zoemt

Dit is een LED-Dimmer, geschikt voor de Philips Master Led lampen. Vrijwel alle dimmers zoemen iets, het is maar net wat je storend vind. LED dimmer laat LED lampen zoemen !

Volt halogeen en gloeilampen (en sommige LED lampen) zijn gewoon te dimmen met. Het probleem zit hem in de muurdimmer. Niet alle halogeendimmers werken goed in combinatie met een heel lage belasting zoals een LED lamp.


Sommige typen dimmers zijn zeer geschikt voor LED lampen, andere dimmers.

Werkt perfect, alleen de dimmer zoemt behoorlijk. Transformator lamp zoemt na vervanging. KAKU ACM-1icm 230V dimbare LED. Ervaringen met LED-verlichting - deel II. Meer resultaten van gathering. Vaak doet dit probleem zich voor bij dimbare LED lampen. Ook kan de lamp zelfs kapot gaan. Hier beantwoorden wij uw vragen over het thema dimmen: Is de lamp dimbaar?


Ik heb twee verschillende lampen met dimmer en allebei zoemen ze (tenzij je ze voluit zet, maar dan heb je geen dimmer meer nodig ), enorm.

Stel je koopt een dimbare ledlamp van een A-merk fabrikant. In het algemeen zal deze ledlamp. Lamp aangesloten op een KaKu ACM-1(led) dimmer.


Ik had een ACM-3maar daar bromde de LEDjes ook, dus vervangen voor een. Welke dimmer is geschikt voor een LED-lamp, een halogeenlamp of een spaarlamp? Het dimmen van verlichting kan nog wel eens problemen veroorzaken wanneer verlichting op een. Beste mensen, Waarom zoemt een dimmer eigenlijk?


En wat dacht je van het filament van de lamp? Ze brommen bij het gebruik van een dimmer. Dit is bekend bij Ikea, maar ze worden wel gewoon verkocht! Het is heel belangrijk om de LED lamp dan niet op deze dimmer te.


Deze LED lampen zullen dan aanzienlijk gaan zoemen en flikkeren. Wij hebben hetzelfde geha maar dan met dimbare ledlampen. Ervaar de schoonheid van dimbare LED-verlichting.


Met de SceneSwitch ledlamp kun je het licht dimmen zonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.