maandag 22 augustus 2016

Halogeen led dimmer

De elektronica in een LED lamp voet heeft andere elektrische eigenschappen dan een gloeilamp of halogeen lamp. Een dimmer moet daar heel duidelijk.


LED dimmer inbouw, Gloeilamp halogeen dimmer, spaarlamp dimmer.

Elke halogeenspot werkte in combinatie met een standaard dimmer, kan niet fout gaan. Maar met de nieuwe LED verlichting is dit heel anders.


Dimmer van Busch Jaeger, halogeen dimmer, dubbele dimmer, opbouw of inbouw dimmer: GAMMA heeft het. Er zijn veel vragen over het voeden en dimmen van led verlichting.

Lees hier meer over het dimmen van led lampen! Een 12V halogeenlamp is te dimmen met een tronic dimmer. Een LED-lamp is eenvoudig te dimmen, echter alleen als dit op de verpakking staat aangegeven.


We krijgen veel vragen over het dimmen van verlichting. LE halogeen, gloeilampen, het lijkt erop dat ze allemaal op een andere manier gedimd. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende lichtbronnen: LED-lampen, spaarlampen, gloeilampen en halogeenlampen. De electronica in een LED lamp werkt anders dan een halogeenlamp of gloeilamp.


De dimmer moet hiervoor geschikt zijn, daarom wordt er bij LED lampen. Later wordt een spanplafond aangebracht met led verlichting.

Echter als ik overal LED lampen in draai doen de dimmers het niet meer. Het zijn namelijk geen gloei of halogeen lampen. De lamp heeft orgineel 16x Ghalogeen 20W 12V lampjes. Deze dimmodule dimt in vergelijk met andere dimmers de meeste lampen!


De fabrikant heeft meer dan 3LED-lampen getest en staat ook op de dimmerlijsten. Heb jij een andere fitting en ben je niet zeker over welke LED-lampen mogen en welke niet?


Wil je de lampen kunnen dimmen? Wie wat beter zoekt vindt ook G Gen GUledlampen. Halogeen vervangen door led: de voordelen en nadelen.


Wie kent hem niet, de zeer gezellige 35W GUhalogeen spotlamp in de huiskamer. Bij OliNo krijgen we regelmatig nieuwe LED lampen voorbij die de. LED-lampen zoals de Dydell led-bol, is een dimmer geïntegreerd waarmee u. In de keuze van uw verlichting zijn er diverse mogelijkheden.


Zeker met onze nieuwe 0-volt dimmodule met inbouwdimmer is bijna. Inbouwspots met LED – verlichting of spaarlampen zijn meestal niet dimbaar.


Dimmer bestellen bij de goedkoopste expert in lampen en verlichting online. Zó vervang je halogeenlampen door LED.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.