maandag 22 augustus 2016

Di box aansluiten

Die hebben een eigen voedingsaansluiting omdat batterijvoeding of fantoomvoeding vanwege het hoge stroomverbruik niet mogelijk is. Een DI, zoals de DI-box kortweg wordt genoem verandert een.


Hallo, Heb me vandaag een DI-BOX gekocht (Behringer ULTRA-DI DI100) Maar heb een vraagje ivm de aansluiting.

Vanuit de DI box zou je dan je mengpaneel ingaan en via de insert van. Enkele voorbeelden zijn het aansluiten van een keyboard of elektrische. DI Box maakt kwaliteit erg uit?


De beste manier is via de line out van de gitaar versterker of via een DI (direkt injection) box.

CXHsLf2urIVergelijkbaarsep. Een luidspreker uitgang of Line uitgang of zelfs een instrument uitgang op een microfoon ingang aansluiten gaat niet. Door een juiste DI-Box te gebruiken.


Een DI-box is een in de geluidstechniek onmisbaar kastje waarmee je een. Een passieve DI-Box is goedkoper. XLR-INGANG voor het aansluiten van.


Ik heb ergens gelezen dat het verstandig is om je synths op een mengpaneel aan te sluiten via een DI box. Voor één aansluiting heb ik nog de Behringer DI 1en de Gatt Audio.


DI-box tussen zetten, al was het alleen maar om je.

Dit signaal is zo sterk dat zou je het aansluiten op bijvoorbeeld een koptelefoon dan is dat prima hoorbaar. Een zeer eenvoudige manier om geluidstrillingen om. Een gitaar kan je het beste via een DI-box naar je mixertje sturen en. Injection) Kastje waarmee de aansluiting van een gitaar of keyboard op een mixer of geluidskaart geoptimaliseerd wordt.


Ik heb op internet een heleboel uitleg over een DI box gezien. Ik ben bezig met een homestudio bouwen en volgens velen is een DI box nodig. Impedantie en signaal afstemming voor het aansluiten van indtumenten. De DI box gaat tussen je versterker en de speaker, een derde canonplug geeft je een gebalanceerd signaal voor in een mengtafel of andere.


BSS DI box voor het aansluiten van gitaren of keyboards op het podium. In dit geval heeft een actieve DI-box de voorkeur, aangezien een passieve. Een nadeel van deze wijze van aansluiten is dat de klank van de. De DPDB is een dubbele passieve DI box die door zijn zeer degelijke constructie.


Lekker optreden doe je natuurlijk zonder storingen. De jack aansluiten op gitaren en keyboards vooroorzaken veelal de meeste storingen. Palmer PLI USB, passive 2-channel DI-Box, USB-In, 1x mm stereo jack. Je kunt ook even je versterker ertussen aansluiten en die dan zo.


Een box met een gelijkmatige freqentierespons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.