maandag 11 juli 2016

Siliconensnoer

Op voorraad en scherp geprijsd bij Klusspullen. Groot assortiment, eigen voorraad en een snelle levering. Siliconensnoer 2x5mm² SIHF.

Goedkoopste hittebestendige siliconenkabel voor spotjes van Nederland! Voor 17:bestel morgen bezorgd! Hittebestendige kabel 2x1mmSIHF-O voor het aansluiten van inbouwspots.


De kabel heeft een temperatuursbereik van maximaal 1graden Celsius.

Rond siliconensnoer in diverse maten leverbaar. Filterafdichting - Afdichtingen voor lichtkappen. Enkeldraads siliconensnoer, geschikt voor halogeenverlichting.


De temperatuurbestendigheid is uitermate hoog, namelijk: 180°C. Uitgebreid assortiment, Snelle levering, Vaste lage. Op zoek naar een siliconenkabel om bijvoorbeeld inbouwspotjes aan te sluiten?


Wij leveren je een SIHF kabel die geschikt is voor zulke aansluitingen. Vanaf €10- GRATIS thuisbezorgd!

Prijs € (€ incl. BTW). Nominale geleidersdoorsnede: vierkante millimeter. Een siliconenkabel of siliconensnoer is erg geschikt voor het aansluiten van inbouwspotjes boven een verlaagd plafond.


Deze siliconenkabel is goed bestand. Deze kabel behoudt zijn eigenschappen en is geschikt tot een warmte van 200. Bohm sihf mantelleiding ron nom. IFA A90W 24V met hittebestendig siliconensnoer en HellaStekker.


Vernikkelde stift mm, voor algemeen soldeerwerk. Product van Nederlandse merk IFA. MET 13CM SILICONE SNOER MET MONTAGE FLENS.


Voor hoge temperaturen Deze kabel is geschikt voor gebruik in ruimten met hoge temperaturen tot 180°C. Houdt bij de keuze van de kabel rekening met de. Binnenverlichting Inbouwarmaturen Opbouwarmaturen Pendelarmaturen Railarmaturen Railsystemen LED strips, Keuken en Display LED Strip Koof Verlichting.


Bestel je SIHF kabel voor de laagste prijs. Samenstelling geleider, Klasse = soepel. In een sauna nooit elektrische toestellen aansluiten met gewone kabels. Deze kunnen op den duur kortsluiting veroorzaken door blootstelling aan de hoge.


Deskundig advies en snelle levering. Temperatuurbereik 1graden, SiAF. Dè online shop voor al je elektro- en installatiemateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.