dinsdag 12 juli 2016

Led transformator aansluiten

Welke transformator heb ik nodig voor mijn 12V lampen? Deze hebben een continue stroom nodig. Vervang de MRhalogeenspot en trafo door een GUled spot.

Een LED trafo kan je zelf aansluiten door dit overzichtje te volgen. Bekijk in dit schema waar je de L, N en aarddraad steekt. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trafo voor LED?


Toch moeten mensen opletten met het direct aansluiten van LED lampen op een accu.

De reden hiervoor is dat de spanning van een accu niet. V transformatoren voor 12V LED verlichting moeten rekening houden dat LED. V dimmers in de 230V aansluiting. Het aansluiten van een led strip is eenvoudiger dan het lijkt.


Sterke transformator voor het aansluiten van uw 24V led lampen. Speciale led trafo voor het aansluiten van strips op 230V stroom! Algemeen aansluitschema bestemd voor alle led inbouwspots uit onze web winkel. Het enige verschil is namelijk de driver (ook wel trafo genoemd) die er voor.


Lees alles over het plaatsen en monteren van led inbouwspots op onze.

Er zijn veel vragen over het voeden en dimmen van led verlichting. Ik wil een led strip aansluiten. De output, daar kom ik wel uit (zwart = - rood = +)Maar de input? Haal je trafo weg en koop een LED-voeding (Mean Well ofzo) bij Conrad.


Hoe moet ik led panelen en led downlighters aansluiten? Bij het gebruik van 12v led lampen dient er altijd een led transformator gebruikt te worden. Met deze dimbare led driver kan je stroomgestuurde (350mA, 500mA en 700mA) en spanningsgestuurde (12V DC en 24V DC) led verlichting aansluiten. Over het algemeen is het aansluiten van uw LED lampen vrij.


Voor het aansluiten van meerdere spots. Wat heb je nodig en hoe installeer je LED inbouwspots? Het aantal spots dat op één transformator aangesloten kan worden. Dit is een handreiking aan degenen die led armaturen.


Het monteren en aansluiten van led verlichting is anders dan voor traditionele. De LED Dimmer DRF-Tis te bedienen met de bijgeleverde RF afstandsbediening en is. LED Trafo aansluiten: Schroef de afdekplaat van de INPUT zijde.


Met deze transformatoren flikkeren led lampen ongeveer een 50X per seconde. Beeld Links: Led-transformator met een maximaal vermogen van Watt. LED drivers bestaan er in verschillende soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.