woensdag 20 juli 2016

Gsm module poort

Open uw poort of slagboom met uw GSM telefoon. GSM module MULTIONE € 1050. LINEAIRE POORTOPENER: Dit is de meest verkochte motor in de.

Universele GSMpoortopener, GSmafstandbediening om uw poort, hek of. De GSMmodule herkent uw geprogrammeerd telefoonnummer en opent of sluit de. SimBox, GSM gateway, Gsm kop, SMS server, Alarm Sms.


U beschikt over een poort aan de ingang van uw eigendom evenals een elektrische garage deur.

Hierbij worden normatiter een of twee. Het volstaat het nummer van de SIM kaart van de module te bellen om de toegang te openen. Enkel geregistreerde gebruikers, zoals medewerkers, familie of. GSM en wifi openers om uw poort, hek of garagedeur mee te bedienen.


Inclusief gratis beheermodule via internet. Via uw GSM deuren openen of sluiten. Maar als uw kinderen de Musitel oproepen, gaat alleen de toegangspoort open. Het doel is om een geautomatiseerde poort open te kunnen.


Ook is het mogelijk de poort of slagboom automatisch te.

Met uw GSM een deur- poort of roldeur op afstand openen of elektrisch te. Er zijn geen telefoonkosten aan verbonden want de module. De gebruiker belt met zijn GSM naar de module (er wordt geen verbinding gemaakt dus ook geen kosten) en stuurt zo de module en dus uw poort aan. Poort- automatisering en toegangscontrole.


GSM opener, u kunt de poort bedienen met uw telefoon ( bekijk de video ). Uitbreidingsmodule Ovieuw gsm OVBTGSM, inclusief software en licentie. Geautomatiseerde schuifpoort voor landbouwbedrijf met GSM-module, codepaneel en sleutelschakelaar.


Klant had een nieuwe schuifpoort ter afscherming van. Elektrische poortopener - hekopener compleet met een gsm module van 54- voor 48- euro.


Via een simkaart in de module kan de poort of hek open of dicht gestuurd worden. Vervangings artikel tbv GSM-intercom (excl. keypad) Artikel nr. Module om poort of hek te bedienen via gsm. Codia bestaat uit een gsM-module die in de motorkast van de schuifpoort wordt.


De gsM-module stuurt alle relevante informatie van de poort door naar de. Poort, slagboom en garagedeur opening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.