vrijdag 29 juli 2016

Directafhanger

Knauf Anker-directafhanger 2mm voor CD 60xprofielen op hout. Afhanger voor plafondprofiel CD60xzijdelings te bevestigen aan houten balken. Eenvoudige klik-vastverbinding aan profiel.

Bevestigingsmiddel voor CD-profielen bij de montage van een gipsplatenplafond onder een hellend dak. IB maakt het mogelijk wijzigingen en uitbreidingen in ons artikelassortiment, op een eenvoudige wijze, naar onze klanten te communiceren.


Verwijderen als favoriet artikel. Toevoegen als favoriet artikel.

Wij verhandelen zelf geen artikelen. Wel hebben wij contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in.


De benodigdheden, de voorbereiding, de profielen aanbrengen, de platen bevestigen. Het staanderwerk wordt bekleed met één of twee. Inschuifbevestiger Directhanger t. Directafhanger met geluidsdemping 1mm. DIRECTAFHANGER VOOR T-PROFIEL.


SNELSPAN-CLIP MET PLAAT VOOR HOUTEN REGELS. Bij geperforeerde of gesleufde cassettes met een zijlengte tot 6mm is een.

Zowel geschikt voor vloeren van beton als hout. Dank zij het PlaGyp-systeem kan je in alle omstandigheden een Gyproc plafond plaatsen : onder een houten balklaag of tegen een harde betonnen. PRIJZEN Doe-het-zelver – Wandisolatie. Oppervlakte, Metaal nagelakt.


Randdetail, Strekmetaal Tegular 8. Metalen verlichting armatuur voor wand of plafond bevestiging. Zoekresultaat (artikelen). FERMACELL strook behoeft niet door te lopen bij de ankerhanger.


De basisprofielen onderling hart-op- hart 700mm. Wand (vertikale doorsnede): Voorzetwand met verstelbare directafhanger. Damprem Homeseal LDS FlexPlus.


De directafhangers zullen met een aangepast bevestigingsmiddel aan de ondergrond worden bevestigd. Zoals nonius boven- en onderdelen, directafhangers, trillingsvrije hangers en natuurlijk lengte- of kruisverbinders.


Daarnaast kan Vogl Deckensysteme. To download or print just press the button on the right side of every images.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.