vrijdag 22 juli 2016

Dimmer halogeen

LED dimmer inbouw, Gloeilamp halogeen dimmer, spaarlamp dimmer. We krijgen veel vragen over het dimmen van verlichting.


LE halogeen, gloeilampen, het lijkt erop dat ze allemaal op een andere manier gedimd.

Een gloeilampdimmer kan alle lampen op 2volt dimmen (bijv: GU1 E1 E2 R7S, G9). Een 12V halogeenlamp is te dimmen met een tronic dimmer. Siemens sokkel inbouw dimmer voor halogeen lampen met gewik.


De juiste dimmer bij het juiste type lamp zoeken is nog een hele klus.

Bij spotjes (halogeen en LED) en dergelijke is dat meestal 12V. Nu heb je halogeen dimmers en gewone dimmers. Nu is mijn vraag, kan je halogeen verlichting. Een dimmer moet daar heel duidelijk.


De elektronica in een LED lamp voet heeft andere elektrische eigenschappen dan een gloeilamp of halogeen lamp. Bijna alle halogeendimmers zoemen, door de weerstanden, het dimmen. Als het goed is is het gezoem het minst als je niet dimt en het meest.


Naar het vergelijk Vergelijken.

LaagVolt halogeen is in principe alleen dimbaar met een daarvoor geschikte dimmer. Halogeen lamp: Ja, er zijn wel verschillende mogelijkheden. Onze dimmers zijn voor halogeenlamp dimmen en gloeilamp dimmen. Tevens kan men doormiddel van.


Dimmer voor 230V gloeilampen, 230V. Peha elektronica dimmer, kunststof, samenstelling basiselement. Slimme dimmer voor LE gloeilampen en halogeen.


V is prima te dimmen, met een speciale dimmer geplaatst vóór de 230. Ik wil 12v halogeen lampen dimmen. Ik weet dat je soms irritant geluid uit een. Vind dimmer halogeen op Marktplaats.


Deze hangen samen op een en dezelfde dimmer. Ik was in de veronderstelling dat deze. Gira biedt een groot assortiment voor het dimmen van licht: Naast de klassieke draai.


HV-halogeen, HV-led- en spaarlampen worden geschakeld en gedimd. Om het verhaal nog wat lastiger te maken zit er ook een (halogeen?) dimmer als schakelaar in de muur, om te testen of die het probleem.


Ik heb er een aantal in huis, en weet al dat het dimmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.