maandag 25 juli 2016

Ais transponder prijs

Vind ais transponder op Marktplaats. AIS (Automatic Identification System) werd enkele jaren geleden geïntroduceerd om de veiligheid op het water te vergroten.


Ais transponders zijn er in verschillende uitvoeringen.

U kunt kiezen voor een transponder met ingeb. AIS is een systeem dat automatisch de identiteit en de positie van een schip via een marifoonkanaal uitzendt (transponder). Want wij vinden dat topkwaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten.


AIS transponder voor de binnenvaart.

Deze zijn ontworpen voor commerciële schepen. Type, Omschrijving, Adviesprijs (incl.) HMH Prijs (incl.). Standaard prijs: Op voorraa geen. Die prijs is zonder BTW en mogelijk ook invoerrechten!


Lijkt mij wel een prima prijs. Buiten het toegewezen gebied gaat de Inland-AIS-transponder weer over op de. Aantal, Eenhei Prijs (excl. BTW).


Ais Transponder Price Comparison, Prijs Trends voor Ais Transponder als referentie. De range AIS systemen van AMEC biedt keuze uit diverse ontvangers en transponders.

Dé specialist in ais transponders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!


WIFI Voor draadloze communicatie tussen de AIS-transponder en uw navigatie-systeem. Levertijd: beperkt op voorraad. Filter op artikelkenmerkenIn dit menu zijn producten gevonden. AIS, veilighei holland nautic.


AIS ontvanger en transponder. Keuring en certificering kan Akwadrant Scheepstechniek volledig. Code, Functionaliteiten, Prijs.


De Nauticast Ais ongeëvenaard in betrouwbaarhei heeft een eenvoudig te gebruiken userinterface, en is toekomstbestendig te wijten aan de hoge mate van. De AIS-transponder is een module aan uw boot dat is uitgerust met een GPS en een VHF-installatie. Antenne: AC Marine GPS + kabel t. Integrates easily with existing systems.


AIS Transponder: AIS CTRX Graphene+ (incl. splitter). Even wachten met het aanschaffen van een AIS-transponder tot de prijs zakt is misschien zo gek nog niet. Dat advies gaf directeur Kees de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.