woensdag 27 juli 2016

Afstandsbediening 12 volt

Een kleine en krachtige 12V relais module met 315MHz afstandsbediening. Beste mensen, Ik heb recentelijk een zonnepaneel aangeschaft met een accu, dit alles levert mij 12volt wat ideaal is voor telefoonladers en.


Wordt inclusief batterij (voor afstandsbediening) geleverd.

Mogelijk om de meeste volt relais op. Een draadloze afstandsbediening van de allerhoogste professionele. Met deze afstandbediening is het mogelijk om de meeste volt relais op afstand bestuurbaar te maken.


Relais Control Radio Remote 3Amps 12V.

Je kan er een pulse mee afgeven, als je loslaat gaat schakeling over. Schakel met de afstandsbediening iets in van. Draadloze bediening schakelaar Volt. Volt batterijtje welke gebruikt wordt in afstandsbedieningen van auto alarm, of auto vergrendeling en afstandbedieningen van electrische deur opene.


De afstandsbediening werkt ook als de dimmer is ingebouwd. Deze LED dimmer is geschikt voor het dimmen van volt en volt LED verlichting en LED. GPRS GSM Tracker V4voor wereldwijde voertuig traceer mogelijkhei zowel geschikt voor als Volt. Traceer en beveilig uw auto gemakkelijk via een.


Er zijn nog geen beoordelingen.

Afstandbediening - kanaal - Volt. Drie-kanaals full colour 4-zone Touch LED RGB LED-strip controller met RF afstandbediening maakt het gebruik van individuele kleuren mogelijk voor gebruik. Naast verlichting kunnen ook andere apparaten die op volt werken met deze afstandsbediening worden bediend.


Deze uiterst sportieve kinderjeep is geproduceerd onder licentie van Land Rover en is een perfecte replica van de Range Rover Evoque. Continu vermogen 300W Piekvermogen 400W Maakt van volt uit de accu een zuiver sinusvormige 2volt. Het nieuwe model heeft een ingebouwde antenne voor nog meer gebruiksgemak.


Dus het afbreken van de antenne in uw broekzak is. KINGONE OUTBACK WINCH PRO Volt draadloze lier afstandsbediening. Ideaal voor de berging van zwaar wild of zichzelf via een boom uit te trekken indien men vastzit.


This single color controller, with RF remote, is used to control car LED. Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer. Specialist in rijdend speelgoed! Eberspächer EasyStart Remote afstandsbediening.


Bedien uw Garden Lights met de nieuwe universele Volt afstandbediening. Plaats 2x AAA batterijen in de afstandsbediening zoals aangegeven op pagina 1. De ontvanger kan overal in het 12V systeem geplaatst worden om alle 12V.


Uw partner in mobiele verlichting. Scherpe prijzen, actueel aanbod.


Jaguar F-type, 12V metallic zwart met 2. Volvo XCrood metallic 12V, BT, FM radio, 2. RGBW Led Controller met afstandsbediening met colorwheel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.