donderdag 23 juni 2016

Kabelbescherming spiraal

De band wordt om de kabel heengedraaid en heeft een diameter van 15~1mm. Maak hier uw keuze uit het Spiraalband aanbod van Allekabels. Naast Spiraalband bieden wij ruim.

Wij zijn een specialist op het gebied van mechanische bevestigingstechnieken en "Access Hardware" voor industrie en bouw. Voor dit product is geen beschrijving aanwezig. Een helder overzicht, genoeg opties.


Kabels en Meer, een specialist in kabelbescherming en kabels bundelen.

Goedkope elektrische draad kabel bescherming 14mm dia buis spiraal wrap witte 7m slang, koop Kwaliteit Kabel Mouwen rechtstreeks van Leveranciers van. M 15Ft, koop Kwaliteit Kabel Mouwen rechtstreeks van Leveranciers van China: Elektrische Draad Kabel Bescherming 16mm Dia.


Deze slang is ook geschikt als vijverslang. Waterdicht en corrosiebestendig. Vind de beste selectie kabelbescherming spiraal fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kabelbescherming spiraal voor de dutch.


VWP Kabel- en Framebeschermers Spiraal Transparant 5Stuks. Productbeschrijving: De FFKSS-SW is een grijze, flexibele kunststof spiraalslang. De ommanteling is gemaakt van PVC-P met een spiraal van kunststof.


Kopen van de beste kwaliteit ycb-zgjncnc vezel optische kabel bescherming spiraal buis armoring machines, metalen gepantserde machines van onze fabriek.

Isolatiekous, spiraalband en ribbelbuis. Om verschillende soorten elektrische. Voor het netjes bundelen van kabels Eenvoudig kabels in meegeleverde klem leggen vervolgens de klem door de spiraal heen trekken… Meer.


Zachte, soepele en lichtgewicht PVC slang gelast aan een PVC ommantelde verenstalen spiraal. Kabelbescherming en ventilatieslangen. Zowel toepasbaar als luchtslang alsmede kabelbescherming.


Alhonga Spiraal Framebeschermers. PVC licht-gewicht slang met schokbestendige PVC spiraal, geschikt voor lucht, dampen, spaanders, stof en textiel, ventilatie en elektrische kabel bescherming.


Bezoek onze webshop voor de mogelijkheden! Voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen. Het is zeg maar een soort plastik spiraal die je er omheen kan doen. Kunststofafzuig- en ventilatieslang met hard PVC spiraal, geschikt voor.


Soepele afzuigslang met slagvaste PVC spiraal. PVC afzuigslang met stalen spiraal, waardoor soepeler dan Alfaspir. Eigenschappen Temperatuurbereik: -25°C +60°C Binnenwand: PVC, gla grijs Buitenwand: PVC, gegolfd Versterking: PVC spiraal blauw.


Geschikt voor de verf, papier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.