maandag 27 juni 2016

Doordrukstekker

Deze Enkele Doorvoerstekker onderbreekt de stroomtoevoer en voorkomt sluipstroom! Het is zowel een verklikker als een schakelaar. Deze doordrukstekker is voorzien van een voetschakelaar.

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Sluit al uw producten, zoals uw computer, printer of uw beeldscherm aan op deze adapter van Brennenstuhl, met als voordeel dat u. Elektriciteit stroomt door de aderen bij de oprichters van het bedrijf Brennenstuhl.

Je huis of kantoor is niet compleet zonder stroom. Dat klinkt logisch, maar het. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten?


Voor particulieren, retailers en groothandels hebben wij een speciale Go Green-productlijn ontwikkel wereldwijd de enige lijn met enkel energiebesparende. Formaat (mm), L=1B=H=60. Energy tv standbykiller van Go Green. Deze keer een artikel over het Plugwise elektriciteits meetsysteem.


Wie goed bijhoudt hoeveel elektriciteit er verbruikt wordt verbruikt. Op dit moment is er bij een welbekende DHZ zaak een aanbieding voor een KaKu set met drie doordrukstekkers en dacht "niet geschoten.

In een gemiddeld huishouden bestaat tot 15% van de totale elektriciteitskosten uit kosten voor de standby stand. Doormiddel van deze doordrukstekker is er. Standby killer TV doordrukstekker. Er zijn ook andere hulpmiddelen beschikbaar om sluipverbruik te voorkomen, zoals een doordrukstekker.


Dit is een kleine stekkerdoos met een aan- en uitknop. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Deze stekker wordt door NUON aangeboden voor euro,terwijl.


Door de doordrukstekker gaat er geen stopcontact verloren. Doordrukstekker Het is geen rocket science, maar wel handig! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor standby Killers aanbied. Een doordrukstekker is een stekkerblok dat aan en uit gezet kan worden.


Sluit hier apparaten op aan die niet de hele dag wilt gebruiken. Enkele doordrukstekker - Go Green - Bespaarbazaar. Dat bespaart toch ook energie?


En bonus: omdat het een doordrukstekker is, gaat er geen stopcontact verloren. De Marmitek Homeplug is voorzien van AV2-techniek voor optimale prestaties. Bekijk het ruime assortiment Go green standbykiller tv doordrukstekker artikelen en vergelijk winkels voor de laagste prijs. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden.


Nadeel: – Extra doordrukstekker op bestaande stopcontacten, geen inbouw mogelijk – Verbruiken zelf ook nog elektriciteit, maar veel minder dan het toestel dat. Het verwierf bekendheid met de slimme stekker, een doordrukstekker die de elektriciteitsopname van aangesloten apparatuur registreert en.


Soms nemen ze een leuke goodie bag mee met daarin een LED-lamp, waterbespaarder, doordrukstekker en een energiehuishoudboekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.