vrijdag 24 juni 2016

13 8 Volt voeding

Gestabiliseerde volt voedingen ingang 2volt uitgang 13. De k-po kpsis een eenvoudige degelijke geschakelde voeding 1volt en (piek) ampère.


BTW Meer informatie betekenis = Op voorraad in ons magazijn - vandaag besteld.

Netvoeding - 1Volt - Ampere - Merk: Mercury. Maximale continue stroom die kan worden geleverd is ampère (1watt). De vaste spanning die de voeding levert is 1volt (voor volt auto accessoires). Volt - Ampere 175x125x70mm KG B.

Alleen verzenden, ophalen niet mogelijk. Sluit alle 1volt apparatuur eenvoudig aan thuis, op de camping of op kantoor op 2volt.


Volt (regelbaar is nog beter) Opzet is een inbouw-netvoeding die zowel lader en netvoeding kan zijn. Deze voeding kan continue 3. Beschikbaarheid: In voorraad. Het schema van de beschreven 1volt voeding. Maas SPS 2volt Amp voeding.


Je wilt een 800W versterker aansluiten op een 1volt voeding. Dan moet die voeding dus piek 800Watt kunnen leveren.

De hoeveelheid Ampere kun je dan. Kijk gewoon wat een 40A 12V voeding kost, vergelijk het dan met een. De voeding heeft een goede bescherming tegen HF signalen en hoge temperatuur, en is kortsluitvast.


De uitgang spanning is instelbaar tussen de 1en de. Een 1volt - ampere voeding. We gaan de opbouw van dit schema van links naar rechts beschrijven zodat een ieder het kan volgen.


Het voordeel van een schakelende voeding is dat deze minder problemen genereert. De gemeten spanning is iets lager dan aangegeven, namelijk: 12V. Wanneer je de voedingsspanning niet lager in kunt stellen dan 18.


Nou heb ik nog een gestabiliseerde DC 13. Me celestron eqgoto draaide prima op me 18v voeding amp. PSSM-EU600Universele geschakelde voeding.


De LT 1AMP DC voeding is ontworpen voor professionele toepassingen die de kwaliteit hoge stroom voor apparatuur zoals super car audio die normaal. Vaste voeding gestabiliseerd 18Volt 6ampere (8Amp Max) Kenmerken beveili. Geluidloze voeding zonder ventilator.


Voeding van 2volt naar 1volt ( volt). Kleine voeding geschikt voor maximaal watt. Ik wil een autoradio aansluiten op netstroom, wat voor voeding heb ik daar.


Je kunt daarvoor veel beter een 18V voeding nemen, die zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.