maandag 6 juni 2016

12V transformator halogeen

Verlichting Trafo,Type: Halogeen,Dimbaar: Ja,Ingangsspanning: 2V,Uitgangsspanning: V. Geschikt voor halogeenlampen van 12V, 50W tot 210W. Elektronische halogeen transformatoren bij Conrad.

Transformator voor halogeen en LED Lampen 12V wisselspanning 0-250Watt. Trafo voor halogeenverlichting van o. BAILEY HALOGEEN ELEC TRANSF 12V 0-60W.


Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trafo voor LED?

Welke transformator heb ik nodig voor mijn 12V lampen? Ronde halogeentrafo 1Wattlees meer ›. Klein vormgegeven dimbare transformator. Dimbaar met name voor halogeenlampen, dimmen van LED lampen kan ook, maar hangt erg af van het merk LED. LED online lampen kopen bij licht-actie.


Een trafo 12V is een veel gebruikte afkorting voor transformatoren. IP independent transformer. Class II protection against electric shock following direct and indirect contact.


Supplied with terminal cover.

Het betreft een elektronische transformator voor laagvolt halogeenlampen 12V. Dit is een ronde trafo met in het midden. Breidt de halogeen verlichtingsset nooit uit.


De capaciteit wordt op de trafo aangegeven als bv: output 12v - VA. W, 4x35W koudspiegel of 6x3W LED. In combinatie aansluitsnoer bestellen.


Deze transformator is verkrijgbaar voor 6 1of 3Watt, ook bekend als Volt-Ampère en zet 220V netspanning om in 12V gelijkstroom (zwakstroom). Een 20W halogeen lamp op 12V geeft evenveel licht als een 50W lamp op 230V. HALOTRONIC – een perfecte keuze voor laagspanningshalogeenlampen.


OSRAM voor de aansturing van 12V halogeenlampen biedt enorme voordelen vergeleken. Deze innovatieve elektronische transformator is uitermate compact.


Electronische transformator voor 12V armaturen met halogeen lichtbronnen, het totale vermogen aan de trafo moet tussen de 50W-150W liggen. Heeft deze transformator een minimale belasting nodig of werkt deze. Tsja, ik heb ook 12V led lampen (ter vervanging voor halogeen) en.


Duo halogeen dimmer voor trafo 12V. De Kaoyi KA-3is een elektronische transformator van minimaal en maximaal 3Watt en speciaal geschikt voor laagvolt (12V).


In mijn badkamer heb ik halogeen spots (12V) met een GU 5. Je moet dan ook de transformator vervangen voor een LED.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.