dinsdag 26 oktober 2021

Zendpiraten op internet

Op deze site bieden we je een overzicht van Nederlandse PiratenSites die op het internet actief zijn. Sommige websites sturen alleen een stream door, anderen.


Om de muziek kwaliteit op onze piratenzenders die via internet te luisteren zijn te.

ZONDAG LIVE INTERNET RADIO OP WWW. Zendpiraten uit Nederland met de beste Piraten Hits te beluisteren via internetradio. Piratenhits Geheime Zender hits op internet via uw pc of radio.


Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek.

Hier vind je alle nederlandse piratenzenders en veel informatie over het hollandse lied. Iemand die ook verzot zijn van het Hollandse lied dat zijn de zendpiraten. Frank is nu actief als internet piraat met de oude piraten uit die tijd. Normaal is het streng verboden, maar de komende weken mag het.


Met een omweg gaat een groep van geheime zenders uit. Een piratenzender, zendpiraat, etherpiraat, radiopiraat of geheime zender is een radio- of televisiezender die zonder zendvergunning of toestemming uitzendt. Een hardere aanpak van zendpiraten is volgens woordvoerster Joyce Dekker van.


We bekijken onder meer filmpjes die op internet in omloop zijn. In de jaren tachtig was de illegale zendpiraat het antwoord op de verzuilde.

Ditmaal is internet het medium waarmee muzikale vrijbuiters de. Zij draaien hun plaatjes enkel nog op internet of zetten een legale. Twentse zendpiraten gebruiken een inbeslaggenomen en weer.


Maar is dat tegenwoordig als je via internet doet en kleinschalig nog belangrijk? De echte zendpiraten kun je volgensmij vliegtuigapparatuur in de war.


Door de komst van mobiele telefoons, iPads, laptops en internet dreigt een mooi. Zuidoost-Drentse zendpiraten enteren legaal FM-band. In dat geval hervatten we onze uitzendingen op internet. FM-piraten wijken daarom uit naar internet, zo meldt Emerce.


Andere alternatieven zijn lokale omroep of ziekenhuisomroep. Drachten- Het Agentschap Telecom heeft dé manier gevonden om zendpiraten aan te pakken: hoge boetes. De etherpiraat zoekt zijn heil op. Schrijven over het internet deed Harmans al in zijn eigen succesvolle e-zine, I-Nieuws.


Hij wilde een website over de gouden jaren van de zendpiraten maken. Het aantal zendpiraten in Drenthe is gedaald.


Opvallend is dat steeds meer etherpiraten via het internet gaan uitzenden omdat ze zich niet. OOSTERWOLDE - Een aantal etherpiraten uit de gemeente Ooststellingwerf, die in de jaren zeventig en tachtig regelmatig als zendpiraten in.


In het Duits Getelo, net over de grens bij Vasse, is dit weekend een illegale zendmast uit de lucht gehaald. Het gaat om een zender van Piraten.


Een radiopiraat, piratenzender of zendpiraat is een persoon of. Er zijn echter ook (al dan niet live) gepresenteerde (internet)stations, die zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.