vrijdag 13 augustus 2021

Zegel meterkast

Ik moet bekennen dat ik wel eens een zegel verbroken heb om zelf nieuwe hoofdzekering te steken, dit wegens een defect in de meterkast. Onlangs kreeg ik, nadat er een monteur bij mij in de meterkast de energiemeter had vervangen voor een digitale, een bedrag van 66- euro.


Te gebruiken voor het verzegelen van ladingen, collectebussen, meterkasten en zekeringen.

Gisteren heeft een installateur mijn groepenkast vervangen. Bijna brand omdat een aardlek stond door te branden, lang verhaal, doet.


Het verwijderen en opnieuw terugplaatsen van een zegel in uw meterkast mag enkel en alleen worden uitgevoerd door een erkend Installateur. Denk aan het herstellen van een verbroken zegel of het afdoppen van een.

Beste kassa-community,Zojuist heb ik per ongeluk de Stedin-zegel (Eneco) van mijn gasmeter verbroken toen ik mijn meterkast aan het. HalloVorige jaar een huis gekocht en bij het klussen sloeg een stop door.


Deze konden we niet zelf verwisselen aangezien de stoppenkast. Het zegelrecht is bedoeld om veilig te kunnen werken aan (huis)installaties. Ik wil mijn meterkast spanningsloos maken, maar hiervoor moet ik de verzegeling verbreken.


Neem ook de oude zegels mee als je die nog aantreft in de meterkast. Zegelrecht controle mogelijk? Losse nippelset voor deze tang ook leverbaar.


Gebruik een zegeltang voor watermeters, in de meterkast en vele zegels.

By the way, wat heb je aan je meterkast gedaan waardoor het zegel er af moest? Toch niet verplaatst hoop ik want dan "lul" je je er niet zo. Info over meterkast zegel kopen.


Je hebt toch de meterkast bekeken toen je erin ging (controle.. Nu ben je (officieel) zelf verantwoordelijk voor het ontbreken van de zegel. Hoe zit het met het spanningsloosmaken van de installatie. Hierbij wil ik een klacht melden over Stedin : Ik heb net melding gemaakt dat het zegel is afgebroken van het kastje voor mijn meterkast, waar.


Beantwoord: Meterkast opnieuw verzegelen. Hierdoor moest het zegel (loodje) verbroken worden om de hoofdzekering te kunnen. Ik wil de hoofdaansluiting met elektrometer verplaatst hebben naar een nieuwe meterkast.


Gedetailleerde omschrijving: Kwam er tijdens de verbouwing achter dat de zegel van de meterkast er niet meer op zat. Verzegelen met plombeertangen verzegelen met loodjes tangen verzegeltang plombeertang of loodjestang verzegeldraad om snel een verzegeling.


Essent gooit kunststof zegel en nieuwe meter in strijd tegen illegale. In mijn meterkast hangt ook een zegel die gewoon loszit, slordigheid van de monteur geweest.


Je kunt een bezwaarschrift in gaan dienen. Dat gebied bestrijkt Noord, Oost- en Zuid-Nederland. Als erkend installateur mag Meijer Elektrotechniek de zegel in meterkasten verbreken en vernieuwen. Met zegelrecht wordt verstaan dat een (erkend) installateur de zegel van een energiebedrijf (de netbeheerder) in uw meterkast mag verbreken.


Dit is de website van de draadzegelspecialist. De firma van Krimpen is al 35.


Vind de beste selectie zegel meterkast fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit zegel meterkast voor de dutch luidspreker markt bij. Deze kunststof zegels zijn gemaakt van polystyreen en zijn leverbaar in diverse heldere kleuren.


De loodjes hebben een diameter van 9mm en een dikte van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.