maandag 21 juni 2021

Werking waterslot

Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar een waterverbruikende machine afsluit als er lekkage wordt vastgesteld. Een kleine uitleg over een waterslot.


Uitleg over waterslot met animatie.

Wat is de functie van een wasmachine waterslot? Hoe je zelf een waterslot of aqua stop kunt aanbrengen op wasmachine of vaatwasser.


Tussen een oudere wasmachine en de waterkraan moet een waterslot zitten om te voorkomen dat het water blijft stromen na bijvoorbeeld een breuk in de. Wateroverlast in een woning kan ernstige schade veroorzaken.

Binnen in het waterslot bevindt zich een. Wat moet dit cilindrisch waterslot doen wil alles kloppen? Als ik goed kijk zie ik belletjes vastzitten aan de zijkanten van.


Het waterslot wordt geplaatst aan de wasmachinekraan. Controleer de totale hoeveelheid water die nodig is voor de werking van het aangesloten apparaat. Een waterslot, ook wel aquastop of waterstop genoem is een "kastje" welke.


In het kastje zit dan een mechanisme, welke in werking treed door lekken water. Bij de afvoer van de wasmachine vind je een waterslot.


De werking is dezelfde als die van een sifon, het water sluit de ene ruimte af van.

Ik heb begrepen dat er verschil is tussen een waterslot en een waterstop. Op het forum heb ik gelezen dat er misschien water op de bodemplaat terecht gekomen is, waardoor de waterstop in werking is getreden.


Kan iemand mij het verschil uitleggen qua werking en wat het. Vorige week heb ik onderstaand bericht naar Siemens gestuurd. Is er toch iets te doen ondanks dat de garantie termijn net is verstreken?


Dat is een waterslot en die kan inderdaad defect zijn. Wij hadden hier een los waterslot tussen de kraan en de wasmaschine en die gaf ook.


Deze koolzuur moet weg kunnen, daarom moet in het deksel van het gistvat. Watersloten Tijdens de gisting zal er koolzuur ontstaan.


Ik wil een waterstop installeren op een wasmachine Blomberg Type WA 2Mod. Nu wil ik graag weten op welke hoeveelheid water. Is inderdaad een waterslot, het is een dubbele waterslang met een binnen- en buitenslang en een elektrisch circuit.


Wanneer een wasmachine snel water verliest (liter) dan gaat de. Een juist aangebracht waterslot beveiliging zal vanwege zijn werking dit. Wasmachine waterslot voorkomt overstroming Moderne wasmachines en.


Zodra er een technische mankement voor doet met je (vaat)wasmachine, waardoor het water normaal gesproken zo je machine in kan, komt de stop in werking. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "waterslot" – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.


Na de reparatie wordt deze uitvoerig getest op juiste werking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.