vrijdag 7 mei 2021

Wereldstekker anwb

Kleine, reisstekker voor het inpluggen van elektrische apparatuur in ruim 1landen. Bestel uw wereldstekker direct online bij.


Met de adapter Europa naar Verenigde Staten kunnen alle Europese apparaten, die met een 2- of 3-polige stekker zijn uitgerust, in de Verenigde Staten.

Adapter Europa - Verenigd Koninkrijk. Praktische info ter plaatse in Brazilië. Ga je naar Brazilië op vakantie? Lees dan hier alle praktische info ter plaatse!

Heb je een wereldstekker nodig? Vind wereldstekker op Marktplaats. Ook in winkels van de ANWB en sommige elektronica winkels vind je reisstekkers. Wereldstekkers, stekkeradapters of reisstekkers zijn er in verschillende soorten.


Wij hebben bij de ANWB een wereldstekker gekocht (maar ik geloof dat dit soort stekkers ook iets goedkoper verkrijgbaar zijn bij het Kruidvat). Novum) - De ANWB haalt reisstekkers terug die al twee jaar worden verkocht.


Alleen daar past dus geen geaarde stekker in. Ik gisteren dus een echte wereldstekker gekocht bij de ANWB winkel, maar daar pas ook geen. Deze zijn verkrijgbaar bij de ANWB.

De wereldstekker is te koop bij de ANWB, de Hema of de kijkshop. Samenvatting Italië - Nederland. Je hebt een reisstekker nodig in Italië, als je in Nederland woont. Deze pagina toont wereldstekker folder aanbieding bij ANWB - details.


Ik heb een laptop met een "normaal" geaarde stekker, nu ga ik over een paar dagen. De kolom "soort contactdoos" geeft aan welk type contactdoos je aan zult treffen, let bij het kiezen van een reisstekker dat dit overeenkomt met de "Output".


Dat meldde de organisatie maandag. Met de wereldstekker van de Anwb kun je alles opladen. Zuid-Afrikaanse driepoot is zelden in wereldstekkers (bijvoorbeeld die van de ANWB) te vinden. THUISBEZORGD DOOR DE ANWB BESTELSERVICE.


Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos dat in elk land wordt gebruikt. Allekabels biedt diverse reisstekkers voor China aan. Voor 22:bestel morgen in huis.


Compacte reisgids inclusief grote uitneembare kaart. Achterop de verpakking staat dat deze. ANWB Extra Londen beschrijft hoogtepunten: d. Nee voor de zekerheid anders een euro-stekker ding mee Lachen.


Wij hadden een wereldstekker bij ons van de ANWB en miste toch nog een tussenstukje. Bij de receptie gevraagd en kregen daar een klein. Veieninde Stalen en Wat kan de ANWB voor informatie bieden?


Deze pennen zijn dikker dan die van een Europese stekker. Waarom bestel je zo'n ding niet gewoon in Nederland? ANWB-wereld- stekker aanschaffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.