donderdag 13 mei 2021

Wereldadapter

Wereld reisstekker met uitschuifbare pluggen. Met geïntegreerde T10A-zekering. Deze adapter kan onder andere worden gebruikt in de Verenigde Staten.

Schaf vandaag nog uw reisstekker aan. Coolblue: alles voor een glimlach. Deze wereldstekker hoort in de bagage van elke reiziger te zitten!


Deze geaarde wereld adapter met USB van Samsonite is een erg handige reisaccessoire.

Skross Wereldadapter EVO USB. Op zoek naar Go Travel Reisaccessoires Wereldadapter ? Volt adapter om uw normale stekker op de meest voorkomende contactdozen aan te sluiten. Bekijk de actie Wereldadapter en jouw voordeel!


De originele World Adapter EVO van SKROSS voor reizigers ui de. Bestel nu online je wereldstekker voor alle landen bij de reisstekker specialist, voor elk stopcontact ter wereld hebben wij de juiste stekkers Voor 22:bestel.


In deze versie is de goedgekeurde wereldadapter van SKROSS voor reizigers over de hele wereld naar meer dan 1landen ook nog eens uitgerust met een. Isotronic wereld adapter stekkers.


Beschikbaarheid: Direct uit voorraad leverbaar.

Hoeveelheid: In winkelwagen. USB adapter met wereldstekker "TRAVELLR" Deze handige internationale adapter is bruikbaar in meer dan 1landen.


Kleren, toiletgerief, een zonnebril … Er is zoveel dat je niet mag vergeten mee te nemen als je op reis gaat. Voor sommige bestemmingen mik je het best nog.


De 2-polige wereldadapter EVO van SKROSS biedt reizigers over de hele wereld de voordelen van de beproefde, klassieke wereldadapter gecombineerd met. Gebruikt: wereld adapter voor gebruik in buitenland (Overig) - Te koop in Antwerpen. Dit artikel is op vrijdag 17.


Kijk welke stopcontacten gebruikt worden in het land waar je naartoe gaat. Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld. Snelste levering in gehele BeNeLux. Met de Kruidvat Wereldstekker sluit je in het buitenland je elektrische apparaten gemakkelijk en veilig aan.


Bestel eenvoudig de S-Kross Wereldstekker Pro USB bij A. De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met. Reisstekker nodig op vakantie? Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden, welke stekker past in welk stopcontact.


In Myanmar is er een netspanning van 2– 2Volt, Hz. Op de meeste plekken kun je de Europese stekkers gebruiken, maar een wereldadapter kan. SMARTWARES Wereldstekker koop je op Kijkshop.


Via de schuifjes selecteer je de gewenste. Selecteer hier je verlengkabel of stekkerdoos dankzij onze filters in de linkerkolom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.