vrijdag 12 februari 2021

Wattmeter kopen

Shop online voor Wattmeter uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Dé online shop in powermeters en vermogensmeters!


Gebruikt: zie foto s (Meetapparatuur) - Te koop voor € 6in Uden.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Vind powermeter op Marktplaats. Het gaat hier om een Watt meter en niet om een stroomkosten meter :).


Wattmeter - Elektronicaonderdeel - de beste selectie van winkels op Internet.

Ik ben op zoek naar een Watt meter voor in de meterkast (din rail) het is de bedoeling. POWER Rc 130A High Precision Watt Meter and Power Analyzer.


It measures Voltage (V), Current (A), Power (W), Capacity. Om je stroomverbruik bij te houden kun je een verbruiks- of wattmeter kopen. Zo weet je hoeveel je kwijt bent, wanneer je de PC uren aan hebt staan. Ik zou als eerst een Watt-meter kopen om het verbruik van het aquarium te meten.


En langzaam zo verder meerdere verbruikers te meten. Niks wéér een apparaatje kopen! Lees de volgende dag de electra meter.

Nou dat klopt natuurlijk nooit precies, je kan een wattmeter kopen die je tussen de snoer en het stopcontact steeds, die meet dan het aantal. Weet iemand hoe zoiets precies heet, wat het kost en waar ik het kan kopen? Kijkshop kan kopen en ertussen zetten. Heeft iemand ervaring met zo een digitale Watt meter ertussen?


Kan er mij iemand een kill-a-watt meter aanraden met RJ45? Wat een idiote prijs durven ze ervoor te vragen! Dan nog de verzend en importkosten maar dat. Producten met een A-label zijn hierbij het zuinigst.


Bij Praxis vind je het hele assortiment ook gewoon op de website. Zo kun je gelijk alles wat je nodig hebt voor een klus tegelijk uitzoeken en online kopen. Alle resultaten worden getoond.


Standaard productsortering, Sorteren op populariteit. Deze zijn handig in gebruik en uiterst nauwkeurig. Welke soorten meetapparatuur zijn er? Bird 81B Thruline Wattmeter 80W Termaline Dummy Load.


Je zou ook de computer los kunnen kopen, mocht je gevallen zijn en alleen de computer is stuk. Dan ben je maar € 65kwijt voor de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.