vrijdag 16 oktober 2020

Vietnam stekker

Controleer snel of je een reisstekker. Welke stekkers kan je gebruiken in Ho Chi Minh stad (Saigon)? Voor 22:bestel morgen in huis.

World Travel Adapter universele reis-stekker los met usb. Belgiƫ: reisstekker of wereldstekker nodig? Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

De volgende type stopcontacten worden gebruikt in. Bekijk alle info over visum, douaneregels, inentingen en meer. Maar wat is de ideale reistijd?


Hoeveel betaal je gemiddeld voor een hotel of een hapje eten en welke taal wordt hier. Vergeet echter geen universele stekker mee te nemen. Nuttige links wereldstopcontacten.


De netspanning bedraagt 2volt. Het is raadzaam om een reisstekker mee te nemen.

Soms kun je gewoon je Nederlandse stekker. Hoe zit het met het meenemen van een wereldstekker? Wij gaan naar indonesie, vietnam, china, india en de malediven, wat voor soort stekker.


Spring direct naar typen stopcontacten en stekkers. Wij zijn gewend dat een stekker altijd in het stopcontact past. Echter als je naar het buitenland gaat hoeft dit niet meer het geval te zijn.


Europese stekker, de tweepoot of een driepolige stekker. Per land kunnen de voltages van het electriciteits netwerk en de te gebruiken stekkers verschillen. Lees onze tips over alle onmisbare items!


Een randaarde stekker past hiet ook. In dit artikel geven we informatie voor je voorbereiding en tips voor bijzondere plekjes. De stopcontacten en stekkers in Cambodja zien er anders uit dan in Nederland. Er zijn drie soorten stopcontacten die je kan tegenkomen.


Mucha schreef: je zult er een universele stekker bij moeten kopen. Met deze stekker ben in je o. Dat is tot op de dag van vandaag te zien aan de vele koloniale. Amerika (USA) altijd verzekerd van.


Kies voor een enkele stekker of maak gebruik van wereldstekker met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.