woensdag 15 april 2020

Rittal koeling

Tijd voor gerichte koeling bij de bron. Complete ventilatoreenheid voor montage zonder gereedschap. Tips van Rittal voor het koelen van schakelkasten.

Efficiënte koeling van TS IT-racks en Micro Data Center zonder ruimteverlies. Optimale ondersteuning van IT-gerichte „front-to-back“-luchtgeleiding. Koeling via hoogvermogen compactregister.


De LCP zuigt de lucht via de zijkanten aan de achterzijde van het serverrack af en blaast de gekoelde lucht via de.

Rittal LCP DX – koeling voor kleine en middelgrote IT-installaties. Downloads Download het hele artikel. Zelfs als een datacenter maar uit één. Bij het ontwerpen van de schakelkast vormt de koeling vaak een sluitpost.


Toch is het juiste koelsysteem van vitaal belang voor de prestaties. Bevat de behuizing van uw schakelkast temperatuurgevoelige componenten, en mag de warmte afgevoerd worden via de omgeving? Schakelkasten van Rittal kunnen hiermee ook in het onderste vermogensgebied in gevaarlijke stof-Ex-omgevingen van zone veilig koelen.


De nieuwe – op koudemiddel gebaseerde- Rittal Liquid CooledRack Unit (LCU) is een split-airconditioner en koelt server- en networkingracks. Speciaal voor kleine IT-toepassingen en lagere vermogens, is de Rittal Liquid CooledRack Unit (LCU) op de markt gebracht.

Rittal lanceert de LCP Hybride, een nieuw IT-klimatiseringssysteem met een totaal vermogen van maximaal kW per rack. U kantelbare wand patchkast met glazen voordeur. Danfoss, Rittal, EN, motoren, Reeuwijk, Ecodesign, VLT, VACON.


Reductie warmtehuishouding in de schakelkast en optimale koeling. Met de nieuwe LCU biedt Rittal een extra systeem voor de koeling van networking- en serverracks in het vermogenssegment onder kW. Normaal verstuurd op dezelfde dag Koop het en sla het op misco. MKB met Rittal computerruimten tot 1m2.


Traditionele airconditioners koelen de hele computerruimte, maar de. Rittal breidt haar gamma uit met een nieuwe generatie dakventilatoren voor een efficiënte koeling van schakelkasten. Deze nieuwe generatie overtuigt niet. Officieel Rittal service partner, herstellen, installeren en onderhouden van Rittal airconditioning en koeling.


Aangeboden een Rittal telefoon kast met top koeling. Deze afsluitbare kast is voorzien van een koeling. Eenvoudige opbouw, ook complexe. Maximale inzetbaarheid en energie-efficiëntie zijn niet met elkaar in strij wil Rittal bewijzen met zijn Liquid Cooling Package LCP T3+.


TYM3fY Om een optimale en efficiente koeling te waarborgen zijn eenvoudig. Met een innovatief compacte koelunit met vrije koeling breidt Rittal de Precisie–airconditioners -serie uit voor de klimaatregeling in.


Rittal heeft ook een systeem ontwikkeld waarmee je je rack met water kan koelen. Het komt in principe neer op het zelfde idee als Brach+Moll.


Explosieveilig gekoeld in zone II Rittal biedt voor explosiegevaarlijke omgevingen in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.