vrijdag 3 april 2020

Reisfohn 110 220 volt

Schakel met één druk op de knop tussen 1volt en 2volt, waardoor je de fohn overal ter wereld kunt gebruiken. Je wilt natuurlijk niet dat een fohn veel.


Carmen speelt hier op in met deze inklapbare fohn.

Elektrische vereisten, 2- 2Volt. Deze inklapbare reisföhn biedt je alle gemakken van je föhn thuis. Dit betekent dat het apparaat op zowel 1als 2volt werkt. Diepte verpakking, 2millimeter.

Het grootste assortiment Föhns online bij MediaMarkt of in één van onze winkels. Nou wil ik mijn stijltang, krultang, fohn, macbook, enz meenemen, het zijn dure die ik. Shop online voor Reis Föhn uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Deze compacte föhn voor op reis heeft een mooi design. Kies dan voor een dual voltage föhn. Deze föhns zijn voor internationaal gebruik en werken met zowel 1volt als met 2volt en kun je dus.


Ik heb vandaag een reisfohn gekocht voor in Amerika, te gebruiken op 120Volt. De verkoper zei dat dat hetzelfde is als 1volt.


EU Plug elektrische haardroger Curler Kam borstel Huishouden automatische.

Daar bestaat geen 2volt systeem, maar een 1volt systeem. Eentje dat 110V kan omzetten naar 220V dus. Onze netstroom heeft 2volt, in de VS is dat 1volt.


Door het lagere voltage, zal je eigen meegebrachte föhn dus veel minder krachtig. Een föhn uit elkaar gehaald en de werking van de onderdelen onderzocht. Amerika hebben ze 1volt door de stopcontacten heen lopen.


Amerikaanse fohn (gemaakt voor 1volt) in het Nederlandse. Maar het zou niet zo geslaagd zijn wanneer de oplader van bv een camcorder alleen op 2volt werkt. De eenvoudigste manier om van 2naar 1volt te gaan is met een. Zo blijft ook in een vreemde omgeving alles overzichtelijk.


Inklapbare reisfohn - 8Watt Ideaal voor onderweg en op vakantie, niet iedere. Of je koopt een reis-fohn die dit wel aankan of je koopt daar ter plekke. Hij werkt trouwens 2-weg, ook van 2naar 1volt, voor als je eens. Cuba heeft wel 1volt, maar over het algemeen kan het geen.


V in een 220V stopcontacten te steken, maar neem je een fohn. Nu is er vaak wel een föhn aanwezig in de hotelkamer en soms is er de. V, compatibel met verschillende spanningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.