vrijdag 28 februari 2020

Prcd schakelaar

Materiaal (behuizing), Slagvast kunststof. Tussenstekkers met schakelaar bij Conrad. Aardlekschakelaar voor montage in het aansluitsnoer.

Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwheid. Het is een natslijpmachine met een laag eigen gewicht, vast toerental, een beugelhandgreep aan. PRCD-schakelaar 10mA 230V - 16A - 10mA - zwart.


Wij verhandelen zelf geen artikelen.

Wel hebben wij contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in. NONPAINTSTORE is officieel dealer van 135+ merken. BTW € 77Adviesprijs Zoek.


Te gebruiken in situaties waar met machines met water gewerkt wordt. Wordt geleverd met: Dwarsgreep, Vervangbare glijvoering, inbussleutel, Slijpschoen plat, Slijpschoen gewelfd (voor binnen radius) en de Glas Slijpbanden MA. Handtegelzaagmachine op rail. Perfecte zagen van natuursteen en (beton)tegels.


PRCD-veiligheidsschakelaar in de kabel geïntegreerd - Bij uitstek geschikt voor het. Voordelen en omschrijving van de WEKA DKDe Weka Diamantboormachine heeft een lange.

De muurzaag is in diepte verstelbaar. Professionele krachtige handzaagmachine voor het natzagen of droogzagen (met stofafzuiging) in steen en beton. PRCD schakelaar, soft-start en overbelastingsbeveiliging. Eenvoudige diepteinstelling zonder gebruik van gereedschap.


Andere artikelen in zelfde groep. Geef uw postcode in om de Uniconstruct-partner. Schakelaar naar keuze: CEE (uurs stekker) of PRCD. De DK diamantboormachine van Weka dé machine voor.


Ook geschikt voor uitslijpen van oude voegen in vloeren zowel droog als nat zagen. Beschermkap inclusief rubberen waterkering. Meegeleverde zaagbladen, universeel diamantzaagblad. Voor schijven : 100mm diameter.


Inval mogelijkheid zaagbla Nee. Voorzien van prcd schakelaar. Met geintegreerde watertoevoer voor boren met waterkoeling. Martinic-verhuur Spijkenisse - Tel.


Vorige Volgende Weka diamantboormachine DK17+PRCD. De roltafel is voorzien van een rubberen toplaag. In de waterbak bevindt zich een onderhoudsvrije waterpomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.